tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, April 13, 2013

Adakah kerana sushi itu?

Aku ni tekak orang Melayu tapi tak bermakna tak boleh jadi tekak Jepun ya. Hahaha. Lunch aritu tak tahu nak beli apa, rembatlah 3 ketul sushi di AEON.




Selama daku makan sushi, tak pernah lagi aku makan versi sushi salmon. Tapi entah macam mana aku TERbeli dan TERmakan. Sedap gak!


Dan akibatnya, keesokan hari aku sakit perut. Berkali-kali pergi ke toilet. Adakah penangan sushi salmon? Sendiri tanya sendiri jawab.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

18 dak comei sayang YUI:

Dylla Abas said...

hmm...kdg2 kalau org x biasa mkn sushi mmg akan sakit perut..mcm my housemate..tp xtau la kalau kebetulan kan :)

cik kiwi's said...

kiwi tak boleh masuk dengan sushi. berkali kali pun akak akak kiwi suruh makan. memang tak boleh pegi. tekak melayu. awww

shera haifa said...

maybe la kot.. salmon xmasak

Mieya Atiera said...

Mieya dah lama tak makan sushi. Selalu beli yang pernah makan je.

Tihara said...

akak tak penah try, rasa macam takleh uhuk :)

Sally Yatiey said...

Tak pernah lagi makan sushi salmon ;) hee

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

sedapnya suka salmon

Amanina said...

sama la.. tak boleh makan sushi salmon

azizah :) said...

tekak baru nak terima kot yui..

Rapunzeel Cikilolo said...

aku lagi takley telan...

rasa nak muntah!

иʋя 'αιƨʏαн κнαℓιℓ said...

sushi yg dah lama kot akak beli. mungkin dah tak fresh dah. or mungkin tak biasa makan. sy biasa buat sushi sendiri. hihi. lagi sedap. *puji diri sendiri buat kan :D

Cik Nur™ said...

mgkin jugak kot....
sbb salmon tu kan tak masak...

^^eKaTiKaH^^ said...

selama kite makan sushi, belum pernah makan salmon mentah. hee.. tak berani nak makan

kyo_9 said...

huhu..
boleh saman AEON gini~

Shida Radzuan said...

hehe xbiasa lg perut yui terima sushi salmon tu hehee..

Myra Jay said...

Akak tak reti nak makan Sushi :)

Mrs Velentine said...

sushi sedap

AyueJean AJ said...

Yang salmon tu memang AJ tak lalu la nak makan...