tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, April 22, 2013

Sekeping gambar di Kawah Putih, Bandung



Baru satu gambar, ada banyak lagi yang lain
Tunggu member emelkan
Harini daku cuti
Esok start terjah semua ya 
=___=





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya jalan2

eMMe said...

Salam Yui, akak nak tgk kawah putih, takmo tgk yui, hahaha...

Fazi Isma said...

ole ole dari indon =D

||aLeaSaRa|| said...

wah x sbr tgu sis upload foto.adik akk pun br je blk dr bandung,dia kena praktikal jap ngn student medic kt sana :)

Myra Jay said...

Tak puas tengok sekeping je..heheee

Nieda ramly said...

Yui, akak tunggu gambar yg lain itu ....hheheeeh

Shakira Pathi said...

Seronoknye bercuti.tak sabar nak tunggu gambar lain pula :)

иʋя 'αιƨʏαн κнαℓιℓ said...

woohoo.. comelnyaa akak. best tak bandung? sy pnah pg medan je. indonesia best sebab barang murah oo. rasa macam jutawan bila pi sana. huhu

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wahhh masih mood bercuti nie.. hehehe

JaSSNaNi said...

best jalan2... :) tak sabar nak tunggu gambar2 lain tu.. sure best.. sonok tengok gambar org gi jalan2..

BUI JUNAIDI said...

X SABAR NK TENGOK GMBR YG LAIN..:p

Che Rosliza Che Mat said...

bestnya masuk kat kawah putih tue..

azizah :) said...

nak tengok gambar2 lagi yui..bestnya jalan2..

Kesuma Angsana said...

comeynyer hehehe

AyueJean AJ said...

Tak sabar lak nak tunggu..

izan mama mia said...

cepat2 syer gambar..hahah..tak sabar nak tgk nie

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, tak sabar nak tunggu next gambar

Cik Nur™ said...

haishh..tak sabar nak tahu tips2 ni...

mana tahu lepas ni boleh kesana pula.. :)

IntaNBerliaN said...

syonkya jejalan

Tihara said...

tak sabo nak tengok gambo lain.. :)