tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, April 22, 2013

Banyak entry berkaitan Bandung akan menyusul

Terlebih dahulu aku mohon maaf kerana berkemungkinan besar entry-entry selepas ini akan banyak berkaitan cuti-cuti aku di Bandung, Indonesia.


Bukan apa, ramai yang bertanya pengalaman, minta tips dan anggaran perbelanjaan di sana. InsyaALLAH, satu persatu aku lakukan.


- di Kawah Putih, abaikan spek aku -


Jangan risau, gambar-gambar turut akan diselitkan sebagai pencuci mata. Hahaha! GA bulanan Nurul Yui juga insyaALLAH aku langsungkan minggu ini, 2 hari sahaja ya.


# Moga kalian tak bosan ya menghadap entry sebegini




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

18 dak comei sayang YUI:

Che Rosliza Che Mat said...

cantiklah picture tue....psti seronokkan...

azizah :) said...

bestlah yui.. happening je gambar ni..

иʋя 'αιƨʏαн κнαℓιℓ said...

waa. bestnya kak!! wuhoo. bercuti bukan nak ajak.. hihi :D

Nurzakiah Hanum said...

syoknya

Nory Zoulkefle said...

tak sabar nak tggu cerita bandung dari Yui...

saffiya_aleesya @ echa said...

amboi seronok sakan nooo..sampai melompat lebih tinggi dr kawan2 yg lain tuuuuu ahakss ala yui melawak jaa..

Shakira Pathi said...

Tak sabar nak tengok gambar :D

Kesuma Angsana said...

wah seronoknyer !

AyueJean AJ said...

Happynya nampak..

izan mama mia said...

haha,,sapalah tu yg lompat kan main tinggi tuu

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, bestnye kak. :D nampak gembiranya disitu

hana hadi said...

dah nampak wajah2 ceria di situ. mmg xdinafikan entri lepas ni akan bertambah ceria :)

Cik Nur™ said...

yui pergi dengan kawan2 ke..?
bestnyaa.. :)

tak sabar nak baca..
tapi Nur selalu terjah mlm2 la..huhu

izzah said...

suka tgk pic ni...memang nmpak happy je semua org...akak tgk pn jd happy sama...=)

IntaNBerliaN said...

bestnya... bila akak nak sampai agaknya

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam yui..tgk pic pon semua happy2!

Tihara said...

insha Allah, tak bosan..suka baca entry jalan-jalan macam ni..kalau ada yang bosan suruh dia main jauh2..kehkeh :D

Mieya Atiera said...

kemain sakan lagi bercuti ye.