tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, April 09, 2013

JJCM versi YUI : Restoran Malaysia Raya, Ipoh

Makan tengahari bersama rakan pejabat di Restoran Malaysia Raya, Ipoh. Disebabkan ramai post di group fb Ipoh Halal Food, perasaan teruja nak mencuba semakin kuat!


Yang paling best, harga yang ditawarkan sangat berbaloi. Dengan suasana restoran ala-ala hotel, selesa dan menyenangkan. Takde caj tambahan lain. Semuanya dah NETT.






Oleh kerana kami bertiga, order set lunch dan set chicken chop. Ada 3 gelas air buah, aiskrim dan buah-buahan total harga hanya RM 45. Sangat berbaloi aku rasa.






Nama : Restoran Malaysia Raya
Alamat : Restoran Malaysia Raya,
D'Eastern Hotel,
Ipoh.
No telefon : 05-2549847


Kalau korang nak booking dulu pun tiada masalah. Macam kami, sebab waktu rehat singkat, siap call dan bagitahu nak set mana dan bila sampai terus makan sahaja. Mudah kan?





So bagi warga Ipoh, cubalah, Mana tahu sekali datang lepas ini berkali-kali mai. Hihihi.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

AyueJean AJ said...

Bestnye...
Siap boleh call lagi..
Tapi AJ jauhhh...

shaFazie said...

jauh..inshaallah psti tiba dekat sana nnt :D

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

Nory Zoulkefle said...

wow manyakknyer makan...
sedap2 plak tu..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

sedapnya

D'ya D'ana said...

ala jauh la pula :) ta pe, t kalau g ipoh t, akk yui blanja ok :) hikhik

MaYa MustWany said...

menyelerakan..nyum3

dya said...

x than nye tgk tomyam tue...;p

eima said...

ok la rm45 je utk 3 org ... tomyam tu cam besh je

Kniedaz said...

sedapnya...kalau gi ipoh nak gi jugak la ^_^

diana said...

murahnya...berbaloi la.

najihahfara said...

sedapnya semua makanan ni

Tihara said...

memang murah, kemas dan bersih hidangannya yui..ngidam nak makan situ

azizah :) said...

menyelerakan.. yui mmg rajin mencuba makanan kan..hee

Cik Nur™ said...

wahhh..nampak menyelerakan...

nadia said...

lapaaa pulak tibe2 T______T

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, nampak sedap tu kak. tapi jauhla, Ipoh. hehe

Deqla Manjew said...

perghh... meleleh dah ayaq liuq tgk makanan2 tu smua..huhuhu...

are_lin@yu said...

wow menarik tgk!

[sutera kasih] said...

wahh murah jgk tu, berbaloi...

Fifi Nadhrah said...

kalau fifi pergi ipoh boleh la singgahkan.. nampak sedap..

иʋя 'αιƨʏαн κнαℓιℓ said...

nanti sy datang ipoh,akak bawak pi tmpat makanan sedap eh. akak belanja okay? hihihi

IntaNBerliaN said...

eh, murahla.. total xsampai 50 :-)

IntaNBerliaN said...

akak xdapat nak komen byk2.. tenet tenat yg amat ni.. lenkali akak siggah lg yer :)

نورعيم said...

wahhh sedapnya makan.

Shida Radzuan said...

sedap yui..inshaallah ke sna leh singgah :)