tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, April 02, 2013

Review : Perkhidmatan Zalora yang cepat dan memuaskan hati

Berdasarkan komen dari entry { ini }, kerjasama antara daku dan Zalora wujud. Zalora dengan baik hati berikan aku voucher RM 50 untuk shopping! Okay ai likeeeee.


Bila buka laman web Zalora.com, mata dan rambang. Rasa nak itu, nak ini. Teringin nak beli kasut tapi memandangkan risau masalah saiz, aku pilih benda lain. Oleh kerana dompet merah aku telah bertahun tidak berganti, aku pilih dompet untuk ku shopping di Zalora.


Jom tengok kronologi dari order hingga barang sampai dengan selamat. Alhamdulillah.


1) Cuci mata di Zalora.com dan pilih mana berkenan



2) Buat bayaran, daku guna CIMB click. Harga dompet RM 54 + RM 5 shipping. RM 59 - RM 50 ( voucher ) = RM 9 yang perlu aku bayar lagi.




3) Tunggu barang sampai




Meh aku nak cerita apa yang best shopping dengan Zalora. Aku order hari Khamis 28/03/2013 lebih kurang jam 3 petang dan keesokannya barang dah sampai. Cepatkan servicenya!


Dan paling best barang yang diterima sama seperti dalam gambar yang dipaparkan di laman web Zalora. Bab ini aku tersangat suka. 




Dompet warna pink telah selamat dalam tangan cuma belum dirasmikan lagi. Sayang plak nak guna. Hihihi. Yang penting warna kesukaan, PINK.


Terima kasih pihak Zalora kerana sudi beri daku voucher RM 50
Terima kasih kerana memberikan servis yang terbaik, mudah & cepat
Terima kasih kerana buatku tidak percaya kepada kata-kata bahawa perkhidmatan Zalora itu teruk


Maka, anda cubalah gunakan perkhidmatan Zalora. Belum cuba belum tahu bagaimana pengalamannya. InsyaALLAH akan ada lagi pembelian seterusnya di Zalora.







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

22 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

mudah kan

Cik Muda said...

first beli mmg camtu. ada member sy bli baju, asik salah size. pulang balik, pon dia hantar salah juga.... skang ni dia pny servis da kurang memberangsangkan sket. huhu..

azizah :) said...

pehh hebat betul perkhidmatan zalora ni.. patutlah ramai bagi respon yg positif..

Nieyl said...

tak pernah lg shopping kat zalora nie...nak try jgk nant... :)

Cik Puan Rara said...

haritu baru baca entry najiha pasal zalora

Saya Disini said...

wah..dompet bru

Myra Jay said...

Okla perkhidmatan pantas :)

Akak penah oder dulu COD tp smpai sekarang belum sampai barang lg

izan mama mia said...

nak cuba jugalah..wah chantek dompet pink tuu

AyueJean AJ said...

Wahhh.. Cantik!!!

^^eKaTiKaH^^ said...

kite belum pernah beli kat Zalora kak. hee

Kniedaz said...

Akak cari blaus tapi tak berkenan plak.kalau tak..mesti dah berurusan ngan Zalora jugak hehe

Tihara said...

alhamdulillah, dapat dompet cumel pink..

(^_^)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cute la purse pink tu..akak sopink kasut hikss

Fifi Nadhrah said...

waa.. bestnye dapat voucher rm50 tu.. :) fifi tak pernah shopping dekat zalora..

Mrs Velentine said...

Kak MV pun ada nak beli kat zalora ni

Shida Radzuan said...

ok x yui? shida nk beli yg tu juga :)

IntaNBerliaN said...

best gak kn dpt shopping guna voucer camni

nanieybarnieylurviey said...

Mmg cepat. Xpenah lak dgr service die xok :)

Cik Nur™ said...

Nur belum pernah shoping zalora lagi....

Eca Dwinky Asha said...

lawa la yui dompet tu.nak shopping dkt Zalora!!!!!!!! :P

najihahfara said...

cepat kan servis dorang. sy amik beg hehe

MaYa MustWany said...

mas dapat kasut.akak ipar dok wat surprise utk hdiah birthday.tapi sempit.la ni nak return back. 30 hari kan tempohnya..dok tgguh la ni coz xtahu nak cara pos laju..hahaha