tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, April 12, 2013

InsyaALLAH esok bertemu si dia

InsyaALLAH kalau takde aral melintang, takde masalah apa-apa dan ada jodoh kami, kami akan berjumpa. Pertemuan pertama pun bulan Jan yang lepas { entry }.


Memang dia ada bagitahu nak jumpa aku sebelum aku fly minggu depan. Ada benda nak bagi katanya. Mungkinkah duit poket untuk aku shoping? Hahaha. Sewaktu belajar, aku pergi Sabah, dia sudi bagi belanja. Ini dah kerja pasti lebihkan? Haha, gurau saja.


Kalau jadi, bertemulah esok. Lebih 3 bulan baru jumpa. Nama saja duk satu negeri tapi kekangan masa dan jarak memisahkan. Ececeh.


Tak payah nak tanya bila kami nak "mengikat" bagai ea =p




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

Tihara said...

wahh mesti hati berbunga riang :)

missGogreen said...

selamat bergembira :P

eMMe said...

InsyaAllah.. mesti tak sabar nak jumpe kekasih hati
aummmm!!!
cecepat le ikat dik..
hehehe...
tapi bile ekk??
tetttt~

Fifi Nadhrah said...

seronoknye.. bile yui cerite tentang ni.. teringat kenangan dulu pulak.. dgn ex-kawan (lagi sedap bunyi nye kot) fifi kerje dekat sabah die dekat semenajung.. jumpe pon berbulan2 sekali.. bile nak jumpe tu.. seronok ya amat.. hihi.. tapi tu semue kenangan.. bile da kawen.. dengan DH ni.. even jumpe hari2 tetap eksited nak balik kerje jumpe.. wakakaka.. sori.. terlebih sudah!~

Ina Haireina said...

wah.. syok nye mau ketemu ketemu..hehe..

Kniedaz said...

bukan nak bagi duit belanja tapi nak bagi pesanan hehehehe

IntaNBerliaN said...

mesti xsabar nk tunggu esok kan :)

Sally Yatiey said...

Mesti tak sabar nak berjumpa kan ;D hee

AyueJean AJ said...

Wahhhhh..
Ni lagi berbunga sakura ni... =D

Puteri Hana said...

Hepi la tuh..hehe..mintak duit poket lebih2 macam tu..hahaha

Rapunzeel Cikilolo said...

haha! boleh la terubat rindu...

نورعيم said...

akak, awal bulan lepas lg sy cash out. tp xde reply dr pihak nuff. mcm mane ye nk buat?

nanieybarnieylurviey said...

Have fun Yui!!

Cik Nur™ said...

esk nak gi dating lah ni ye..
hihih

Shakira Pathi said...

ehh ehh bila nak mengikat ni? lol :p

Amanina said...

Aww..sweetnya. semoga kekal ya :)

azizah :) said...

seronoknya dapat jumpa buah hati tersayang :)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah-wah, syoknye kak. jumpe buah hati <3

Shida Radzuan said...

hehee..sweet je yui..shida pn sama duk dekat tp jrg nk jmpa2 lg2 masing2 kje shift xsama..huhuuu sabo jela..

Mrs Velentine said...

dia bagi shawl kan