tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, April 29, 2013

Shawl Tribal dah masuk dalam Nurul Yui Collection

Sebelum aku sambung bab bercuti di Bandung, nak buat entry lain pulak. Hihihi. Risau plak ada yang bosan asyik bandung, bandung dan banduuuuuuuung aje. 


Stok shawl tribal tak banyak yang aku ambil. Setiap corak hanya SEHELAI sahaja. Jom aku tunjuk pemakaian dariku sendiri.




RM 16/ SEHELAI
RM 30 UNTUK DUA HELAI

Material : SOFT COTTON
Size : 1.5 METER (P) X 25 INCH (L)


If nak tengok corak yang ada, boleh terus ke blogshop { link } atau page Nurul Yui Collection.  Setiap order yang diterima untuk shawl tribal akan diberi hadiah istimewa dari daku.


Jom grab sebelum habis =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

IntaNBerliaN said...

shawl tribal mmg cantik kan... :-)

missGogreen said...

cantik..tp MG jenis xleh pakai shawl..nnt semua rambut terkeluar..huhuhu....tp suka sgt tgk org pakai...:D


p/s:jemput join GA dari MG..kot2 boleh menang ketol emas :D

are_lin@yu said...

cantik!ayu bru bli 1 lg sabtu lpas..hehe..kna lah dgn yui...

p/s;yui ayu pakai foundation elianto mmg jtuh cinta tak payah pakai bdak dah.hehe

dya said...

trend skg nih..tribal..

Nurul Ain Zulkarnaind said...

suka juga shawl gini

Syuhada Salleh said...

cantik..

p/s: tolong komen entri nie.. http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html thanks!

Tihara said...

comel yui pakai :)

Eca Dwinky Asha said...

tribal mmg cantik.eca berkenan nak buat cardigan tribal :)

eima said...

mmg tgh dok cari ... pastu tak reti pakai ai pi usha jap

Cho Zila said...

alamak sangat cantik... nanti akak klik link yui tu yerk..

:: Cik Viva :: said...

cantik tapi kita tak reti pakai shawl...huhu

azizah :) said...

skrg musim shawl tribal pulak yer.. tp xreti nak pakai..hee

Kesuma Angsana said...

cantik2lah....

Azhafizah Md Nor said...

tribal yang retro..nice to wear :)

Aishah Jahirah said...

kdg2 fail pakai shawl ni...hahaa tapi mmg lawa...

Cik Nur™ said...

cantikkk..
tapi nur tak pandai pakai shawl.. :)

[sutera kasih] said...

belum berani lg nk try shawl tribal ni :) means belum ada keyakinan hehe