tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, April 07, 2013

Gambar terkini Eton



Itulah Eton sekarang. Masih ingat aku bagitahu yang Eton pernah dalam keadaan tenat? { entry }. Alhamdulillah kuasa ALLAH, dia masih hidup hingga kini. Bersyukur sangat.


Bila keadaan mata terbonjol keluar, abah aku laju cuci matanya dan aku perasan terus hilang mata. Gamaknya dah teruk, jatuh terus. Korang yang bela kucing, if mata dia ada taik mata, bernanah dan sebagainya, cepat-cepat cuci sebelum merebak okay.


Tapi takpelah, sekarang pon dia sihat. Dari mata kasar aku yang penyayang pada kucing, aku perasan perut dia makin besar. Buntingkah? Wah, hebat! Buta sebelah masih ada yang nak. Hihihihi.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

Tihara said...

sian eton, mata dia buta sebelah ke tu..
kucing akak yang dah jadi toknek pun still beranak lagi..pakwe anak teruna plak tu..kalah artis :)

**eton, enot kem salam..enot pun dah tua sekarang ni yui

Nurul Yuyu said...

wah,dapat 'cucu' laa nanti.hee~
apapun 'tabik' dengan awak sebab masih menjaga kucing ini walaupun dalam keadaan eton macam tu. :)

jom awak join contest dari saya,62 hadiah di tawarkan untk 16 pemenang.ngee~

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

shuhaida saad said...

Eton hebakk la.. :) alhamdulillah makin sembuh Eton ni

Ann Ishak said...

comel eton

KY said...

kesian eton, tapi tak pe, dah sihat oklah tu...

Eza Boom Boom :) said...

cian tgk mata eton. huhu..

Cik Nur™ said...

ank2 kucing yg selalu sakit mata tu, Nur titikkan dengan eyemore..

okay jugak.. :)

Amanina said...

kesian eton..xlama dpt baby. hehe

Rapunzeel Cikilolo said...

kesiannya eton...

Shakira Pathi said...

Kesiannye dekat Eton :(

Hazmin Hamudin said...

Kenapa dengan mata dia tu? Siannya..

^^eKaTiKaH^^ said...

alahai, kesian Eton. hehe.. buta bukan sebarang buta tu kak. hehe..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

oohh...dah sihat eton....


wahh bunting ler tuwwww... hehehehe

Amanda Suria said...

kesiannya dia....

Che Rosliza Che Mat said...

simpati kat eton...dah buat sebelah ya yui...

AyueJean AJ said...

ALhamdulillah....
Elok sihat eton ye..... =D

azizah :) said...

kesiannya eton... haiwan ni mudah dapat jangkitan kan.. kesian..

nanieybarnieylurviey said...

Xpe. Janji eton shat. Dpt tuan mcm Yui :) insha Allah

Deqla Manjew said...

kesian eton... nape mata jd cam tu?? ish mmg x leh tgk la kucing sakit2 or terbiar ni.. sedih... mula la nk sebak...hukhuk

Shida Radzuan said...

ku ingtkn kak ton..hahaa