tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, April 01, 2013

Bantal perhiasan craft untuk bakal pengantin

Cuti hari minggu dimanfaatkan sepenuhnya dengan siapkan order dari pelanggan. Kali ini repeat order rasanya dah kali ketiga. Tq dear sudi lagi order dari yui.


Beliau mahu daku sediakan 2 bantal perhiasan saiz A4 sempena hari bahagianya walau tak bagitahu siapa bakal bernikah. Design 100% dari beliau sendiri. Aku turutkan sahaja.


- bahagian depan & belakang -


Tulisan itu pertama kali aku cuba buat. Memang agak rumit dan ambil masa untuk buat lakaran pada kain felt. Menguji kesabaran namanya. Pemilihan warna hitam + pink dari beliau sendiri.


Bantal bakal di pos Jumaat ini. Moga terima dengan selamat. Aminnnn.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

Selamat pagi
Cantik

pink.plate.liyana said...

comeinya..pink!

Che Rosliza Che Mat said...

comel...pink campur hitam...

Fifi Nadhrah said...

comel sangat!~

tenku butang said...

lawo2.. sukaa

are_lin@yu said...

cantiklah yui ;-)

tulisan aritu ayu plh helvetica ja yui..hehe

Tihara said...

cantik yui buat mesti dia suka kan :)

Shakira Pathi said...

cantik tulisan :)

Amanina said...

singgah pagi..cantiknya..pndai nusha buat :)

shaFazie said...

nice sgt...
kita pon berkenan :D

diana said...

COMEL LA ..:)

JaSSNaNi said...

cantekkkk.. like pink kaler..

Mrs Velentine said...

comel

azizah :) said...

comelnya.. berkenan jijah.

Cik Nur™ said...

cantiklah yui...

Cik Puan Rara said...

akk ni ntah bila lah nk start ni.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik la yui....kretip yui ni

Shida Radzuan said...

cantik bantal tu simple lah yui ^_^

IntaNBerliaN said...

simple tp cantik :)

Eca Dwinky Asha said...

saiz pe ne yunk?