tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, April 08, 2013

Review : Penggunaan sheep placenta { nose mask }

Masih ingat hadiah yang diterima dari Eca? { entry }. Aku dah cuba gunakan nose mask yang diberikan. Eca beri 2 pek. Satu pek boleh guna 2-3 kali. Aku baru guna 2 kali.


Hasilnya? Best! Bau dia seperti herba. Hasil pon not bad. Ala-ala charcoal mask dari Daiso. Kena sapu sendiri dan warnanya sama juga, hitam.


Kesimpulan dari daku, aku suka juga gunakannya. Sebab mudah dan menyenangkan. Nampak hasilnya. Itu yang penting!


Harga, korang boleh tanya sendiri pada Eca. Mungkin Eca ada menjualnya =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi

eima said...

waktu tempek tu amik gambo ... nk nengok juagk yui

Eca Dwinky Asha said...

xdde gmbr eh?..hehehe..kuar byk x whitehead?

Ina Haireina said...

wah.. ok ke?? boleh try jugak ni.. tapi senang tak nak carik? hehehe..

Che Rosliza Che Mat said...

akak masih lagi guna daiso tue...hihihi

najihahfara said...

sy dah lama sangat x pakai benda hitam tu since pakai rumpai laut huhu. nak try jugak lah nanti

azizah :) said...

wahh kalau sesuai gan muka yui ok lah tu.. jnji keluar bintik2 putih tu..hahaa

nanieybarnieylurviey said...

Aikk.. Mane gmbrnye. Daiso nani da kasik Lurviey guna. Skang duk guna Shiseido tp sbln skali je. :)

Cik Nur™ said...

ehh..xde pic eh..
baru nak tgk.. :)

Myra Jay said...

Kalau kita berpuas hati dengan hasilnya okla kan ;D

IntaNBerliaN said...

wah, macam best je :-)

Shida Radzuan said...

wahh nk tnya eca lah ^_^