tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, April 09, 2013

Peralatan cuci tahi telinga kucing

Selama ini aku just cuci guna tisu aje. Masuk tisu sikit-sikut, pusing terus. Eh faham tak apa aku nak sampaikan? Hihihi.


Jumpa ala-ala korek telinga manusia tapi versi giant sikit. Beli di Daiso. 15 batang RM 5. Oklah harga macam itu walau rasa macam tak perlu.




Bila test pada Shinchan dia punya feel tu lain macam. Suka benor plak bila dikorek. Wah, itu sudah bagus sebab selama ni guna tisu, mengada lebih si Shinchan tu. Payah benor nak duduk diam.


Kali ini guna jenis ini plak. Layan habis bila masuk dalam telinga. =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Myra Jay said...

Owh ada jugak ek untuk kucing.. :)
1st time tengok :D

IntaNBerliaN said...

hihi akak baca entry ni siap terbayang2 muka Shinchan.. hihi

eima said...

mesti stim shin chan tu...sedap kena korek

Kniedaz said...

amboi-amboi..syokla shin can

KY said...

oklah,. telinga kucingkan besar padanlah guna khas yg dia punya,akk nak kena beli juga ni

azizah :) said...

mesti la stim je muka kena korek telinga.. macam manusia gak..hehee

MaYa MustWany said...

hihihi utk kebersihan..klu mas de nanti,takut sampai terluka..huhuhu

Cik Nur™ said...

kalau guna mcm yg kita selalu pakai tu xboleh ke..hihi

Deqla Manjew said...

hahaha... ni kite guna bole x? kot2 bole syok jugak mcm kucing yui tu.. kohkohkoh...

Fifi Nadhrah said...

tengok besar sangat..ingat untuk orang.. rupenye untuk kucing.. hihi..

Shida Radzuan said...

wahh ade eh..xsgka hehee..