tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, April 27, 2013

CPUV 2013 [6] - Project Breeze Pop pop

Balik dari bercuti, check akaun Nuffnang, alhamdulillah muncul CPUV ke 5 untuk tahun 2013. Tengok dah lama start tapi earning masih sen. Takpe, sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan?




Nak tahu apa itu Project Breeze Pop pop, bila nampak iklannya, haruslah kena klik kan. Hihihi, nanti keluar semua info yang ada.


Alhamdulillah rezeki. Kepada yang klik-klik, bolehlah inform, kita saling membantu. Boleh?




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

huny madu said...

murah rezeki tu :)

Tihara said...

alhamdulillah, tahniah yui

azizah :) said...

tahniah yui! murah rezeki... :) t jumpa jijah klik yer..

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah Yui..dapat extra money :)

Shakira Pathi said...

Rezeki rezeki :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah Yui...k.atie pon dah lama tak cek Nuffnang..

Eza Boom Boom said...

pasni mesti cpuv yui tambah2 lagi. hihi ;) tolong click iklan yui ;)

Amanina said...

congrats yui.. byk tu.. hehe :)
follow awk dh.

Nurul Ain Zulkarnaind said...

best nyaaa

yong kdg2 je dpt

Cik Nur™ said...

wahhh..rezeki.. :)
maysyukkk

nanieybarnieylurviey said...

Alhamdulillah :)

Aishah Jahirah said...

banyaknye BE tgh on going..akak ada satu je...libresse tu je..

^^eKaTiKaH^^ said...

alhamdulillah, rezeki tu kak. hehe :D

IntaNBerliaN said...

tahniah yui

[sutera kasih] said...

entah bila la nuffnang nk bg BE lg..setahun dh kot xdpt2 :(