tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, April 02, 2013

Emel payment advice dah diterima

Mengikut pengalaman aku, kalau dah cashout lepas itu dapat emel payment advice bermakna dalam 2-3 hari akan terima check.




Kali ini memang dekat sebulan daku tunggu, Kali pertama sebelum ini, dalam 2 minggu dah dapat. Mungkin kesilapan dariku sendiri lambat nak cashout.


Ikutkan hati, aku nak hantar ticket pada Nuffnnag nak tanya kenapa tak terima payment advice tapi alhamdulillah bukak emel pagi ini, sudah terima. Hati berbunga.


Moga urusanku dipermudah. Niat hati nak guna hasil berblog kali ini berbelanja cuti-cuti luar negara =)


Nak tahu kronologi dari cashout hingga tunaikan cek, boleh rujuk { entry ini }. Aku letak entry bergambar agar mudah faham.


Kali pertama cashout Nuffnang : 29/06/2012
Kali kedua cashout Nuffnang : 27/02/2013




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

Shakira Pathi said...

Rezeki rezeki :)

Hani Razhani said...

Tahniah nuyui! bolehla shopping mopping pasni hehe. Akak punyer jugak yang tak berbuah2 lagi.

combi said...

wahhh,,,bestnyeeeeee

Nurzakiah Hanum said...

syukur2

Myra Jay said...

Tahniah Yui :)

Mrs Velentine said...

tahniah yui

AyueJean AJ said...

Tahniah.....

Cik Puan Rara said...

best nyaaaa.

aReLaN said...

alhamdulillah.leh la open table pasni.hehehe

~IraNur~ said...

bestnye2 ! xD

Shida Radzuan said...

tahniah dear :)

azizah :) said...

tahniah yui! tak lama lagi cek datang la tu..

ANNA MARIANA said...

bestnyaaa.....

Tihara said...

alhamdulillah, mesti banyak kan yui..bestnya cuti2 luar negara..nak ikut yui nak ikut :)

Fifi Nadhrah said...

rezeki.. fifi memang tak pernah cashout pon.. tak pernah cukup.. singgit lebih je kot dalam tu!~

Sally Yatiey said...

Tahniah ;)

IntaNBerliaN said...

pasni mesti lg byk :)

nanieybarnieylurviey said...

Bestnye!!!

Cik Nur™ said...

alhamdulillah...rezeki... :)

Eca Dwinky Asha said...

rindu nak cashout lagi.hehehe~