tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, February 09, 2012

30 keychain craft & beg kad craft siap!

Akhirnya alhamdulillah siap.. Dengan kerjasama  adik ak yang diberi upah untuk memotong , semuanya settle.. Dan semalam dah pos kepada insan yang sudi order, Yuni ..  kawan abah ak tolong poskan!  Hope sampai arini coz Jumaat dah nak kena ada kan barang ni?? Layan ajela hasil ak yang memang takde idea!! kering kontang!!!





- design idea bersama adik ku -


- 15 pcs ada ring -


- bahagian hadapan -


- nak nama YUNI -


Okies.. settle semua.. Ada sesapa g nak order?? argh!! giler pasan sape nak lagi..ahakz!!  Haaa.. ak ada wat craft baru.. Namanya berukband casing atau leh gak jadikan pendrive casing.. Nanti ak upload bila dah siap semuanya ea.. sudah upload di FB sebenarnya ^__^  Lebih banyak gambar di album ini..


Moga terima seadanya..
risau reaksi camne nanti..aduuhhh..


n/y :Kepala ak denyut2 lagi..
aduh..koyok oh koyok..




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

Princess Feyqa said...

auww so cute :D

Cikpuan rara said...

wahhh rajin yui.akk dh malas nk menjahit.

nur anis said...

comel-comel semuanya....^__^

profmie said...

wah..byknye...ni tuk hadiah atau ape ni..hihi..jmpt2x lah dtg blog sy pula..hihi

aTy _faRed~ said...

pandai 'buat duit'..:) sikit2 nanti ley jadi besar kalau awak siyes ngan bende ni..insyaallah..akak doakan rezki tuk awak sentiase melimpah ruah..:) [ley kumpul duit tuk kawen ;p]

Eza Boom Boom said...

maju bisnes yui, hee. Alhamdulillah. Eza tumpang gembira.. ;)

mizzkechique said...

comel² belaka..

Cik Azizah said...

cantik!! comey2 semua..pandai yui buat..

fieha said...

comel la yui.. :)

Pendamba Mawar said...

comel nyeeeee..bila nk hadiahkan kat PM.. fon strap...:P

saffiya_aleesya @ echa said...

comei2 jer..geram tengok!!!

Tihara said...

comel lah yui..akk pn tgh nk berjinak2 dgn felt ni..cute :)

cik ika said...

tomey2..

NOOR FATIN said...

cantiknya nusha! kiut2!

Nisa Greennnpanda said...

byk tue yui wat, comel3 lak tue..
congrats dear.. moge bisnes yui makin maju, hihi~.. ^_^

starzieti said...

comelnyeee.

Azhafizah[フィザ] said...

kemas je kerja yui..yang pasti comel ^__^

jedi said...

rajin dan kreatif...tahniah

CekbOlat-bOlat said...

omakkk ! cantik gilerrrrrrr.. yg ade nme akk yui tuhh mmg OHSEM.. aaaaaaaaaa #shout

aWaNiS cLoUdY said...

Sumenye comeyyy :)) yg case biru nama yuni tu purse ke? nice ^^

Miss Nadya said...

yui,tali yang yui letak kat gmbr design bersama adik ku tu yui beli mn??

tali seluar kn??

IntaNBerliaN said...

pandainya.. cantik lak tu.. :-)

nanakimie said...

wow!sangat shantek,kemas je jahitan:)

terer la yui,hehe...

Juliet_iRa~" said...

comelnyaa yui!hee..

berbakat!

fieda said...

cantik..