tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, February 23, 2012

Annual Leave / Cuti Tahunan

Kalau hayati betul-betul apa ST ak tadi, pasti memahaminya kan.. Okay,abaikan! Pasti ramai yang tahu pengertian AL  terutama pada yang sudah bekerja. Entry ini tiada apa-apa. Hanya memaklumkan untuk bulan Feb 2012, 2 hari ak ambil untuk AL.


Jumaat, 24/02/2012 & Isnin, 27/02/2012


Motif?? Saja. Sekadar nak habiskan cuti 16 hari. Takde kaitan seperti kata-kata member pejabat " ntah-ntah senyap-senyap tunang! " uishh!! Gila pa ak nak bertunang. Belum waktunya. So,sila jangan mengarut!! Amaran keras kepada anda juga!! Muahahaha...


- gambar takde kaitan dengan entry -


Kalau ada entry, itu bermakna autopublish. mungkin ada juga on9 kejap Bakal jejak kasih bw sebaik mungkin. Sudikan diri anda untuk rindu-rinduan yui ea. Sekian, terima kasih.


n/y : Asal ak cuti lebih 2 hari,
mula dok fikir bukan-bukan!!
babap t!!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

30 dak comei sayang YUI:

Masz Sidek said...

Selamat bercuti....

are_lin@yu said...

selamat bercuti..'-)

O CIKTEDDY said...

tunang?kui3
happy holiday^^

Teenager Housemaid said...

teehee~
kdg2 cuti ni just utk merehatkan minda, betul tak?
:D
happy holiday k..:D

nanakimie said...

eh,ingat yui nk tunang da td:)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

selamat bercuti yui...

Azhafizah[フィザ] said...

Selamat bercuti yui.rest cukup cukup ya.

p/s:ye,pergi hari ahad sebab sabtu ada hal ^_^

AnneRaini said...

akak pon kalo boleh nak cuti tp rasa syg pulak....

nur anis said...

selamat bercuti..:) AL saya 12 hari je..kena jimat-jimat..huhu

Tihara said...

wahh holiday ke mana yui..slamat bercuti :)..takde teman bw for a while..hurmm

Anum said...

happy holiday

ikafantasi said...

klu cuti nak tunang pon ape salahnye =)

saffiya_aleesya @ echa said...

best laa nak bercuti ekk..pa pun selamat bercuti yer..

CekbOlat-bOlat said...

cecepat ler bertunang.. heheh..

slmat brcti

Miss Nadya said...

pasti ramai giler rindukan yui..:D

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

syoknya! rest banyak2 okay =)
eh tpi kalau ya pun takyah tunang pon xpa..kawen trus la lagi jimat..hehe

biela bell said...

elele kak yui..
memang tak bertunang tapi tgah plam beli2 barang nak bertunang ke..kot2 la..hahaa ;p

fieda said...

selamat bercuti..

J.Syazwana said...

bulan ni tade amik anual leave pon.
hehehehe

Mishter Izwän said...

ntah2 pergi honeymoon erk. :)

anitadiana said...

wahhh..seronoknya bercuti yui...selamat bercuti ya...kalu bertunang pun apa salahnya kan...

IntaNBerliaN said...

cuti 2 hari nak g jejalan mana?.. :-)

Cik Azizah said...

selamat bercuti yang...ada kesempatan kita jumpa yer :)

hazz death said...

untung la dpt AL, have fun cuti tu nanti ea?.. :)

Nida said...

Selamar bertunang... ops, silap.. selamat bercuti

aTy _faRed~ said...

sonok ley cuti..akak nak cuti gi check-up pon terkial2 nak mintak..huhu..tapi..akak dah mintak coti beranak 3 bulan...yaeeeyyyy..!!! ;p

Juliet_iRa~" said...

hee...pndai amik y smbg dgn weekend kan..:D

selamat brcuti yui...blk kg ek?

MaYa MustWany said...

fuhh 16hri?cuti sakan oo..
hihihi..alorh rindu oo kat yui..hihihi

::CIK LYNN:: said...

slmt bcuti yui...=)

Aishah Jahirah said...

isnin mgu depan cuti...wah selmt bercuti...pergi mana cuti?hehee yui nak tunang kena umum kat blog,jgn senyap2...;p