tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, February 26, 2012

Gambar kembar 11 & rupa perutnya



Subhanallah!!
Itu ayat pertama yang keluar saat melihat gambar ini
Camtu rupanya perut ibu yang mengandungkan
anak kembar 11!!



Aku tengok pic ni,ak plak yang gerun
Huhuhu
Camnela perasaan orang itu kan??



n/y : Sumber gambar dari FB.
Harap maklum.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

31 dak comei sayang YUI:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam nuyui..seram negok perutnya tuh....

belog189 said...

Subhanallah! first time sya nmpak org yg mcm ne =)

fany wany said...

11 sekali gus! Pasni tak yah peknen lagi. hahaa

Azura @ cik buaya said...

subhanAllah kuasa Allah maha besar..

::CIK LYNN:: said...

1st tme tgk kt fb ari tu pn tkot gk...cm nk mletop je prot ibu tu...

Masz Sidek said...

kadang2 tengok org mengandung anak sorang pun dah gerun nikan pulak yg kembar2... lagilah gerun... huhuhu...

cik najihah said...

mak oi..tegang2 urat

Ira Nur said...

kmbar 2 ponn x lrt lgikan 11..
hbatnya wanita ! :)

Putry said...

siyess tak mo tengok perut die lagi.. cm belon je.. seram kot...
kembar 11 mmg rezeki die kan... kalau 2 kali bersalin kembar 11 memang riuh sekampung..kikkikikiki

♥e'in♥ said...

subhanallah.. besar kuasa Allah kan..

Tihara said...

org tu hepi je kut, kita je yg gerun..heheh..tp menkajubkan ciptaan Yang Esa :)

Sarah Mohd Saleh said...

omakkkaiiiiii.akhirnya selamat jugak lahir 11 org.masak2.murah rzkii ;)

O CIKTEDDY said...

ya Allah,x boleh bayang mcm mane khidupan wanita tu sblum die beranak..smpai nmpk urat tuh..

Noraim said...

subhanaAllah, semua kuasa Allah ada baby 11 dlm perut ibu.

tak tahu la mcm mane keadaan si ibu ni mengandung kembar 11. huhu.

cikwahidaidris said...

mak aihhh. satu team bola tuu. huu, takot tgok prot dye.

Azee Hana said...

itulah keajaiban Allah kan..=)..
tapi takut tgok perut besar camtu..

ShahzCudin said...

bapak besar perut dia..

biela bell said...

kak yui..bell pun gerun..huhu..salasilah dan keturunan bell takde yg kembar..tak thulah pula jika belah keturunan suami nanti ada kembar..haha.berangan pulak..

Amirah Adnan said...

kuasa Allah kan.. :)

p/s: rasenya pempuan neh yg pernah lahirkan anak kembar 8 mase tahun 2010.. name nadya suleman..

nanakimie said...

nana ngk pun seram...huhu...syukur semuanya selamat...

einz said...

seriau cek....

♥♥♥nurr f@!sha f@t!h@h♥♥♥ said...

as salam,
seriau toi nengok perot dia...
subhanallah...
tetiba rasa nak bersalin awai plak...hehehe

Sue_Echan said...

SubhannAllah...
macamane lah agaknye die nak breastfeed anak die nanti..

mama irfan said...

cerita ni sebenarnya x betul... da brapa lama mama tengok pict ibu ni... sbenarnya ibu tu penah ngandungkan anak kembar 8 shj... anak dia pon skang ni dah 2 tahun kot.... nama ibu ni nadya suleman (try google nama ni n akan jumpa dia ngan anak2 dia yg kembar8 tuh).... org sengaja curik pict gambar dia.... kembar 11 ni masih x sahih lagi siapa ibunya yg sebenar...

anitadiana said...

yui....Subhanallah! first time kak ita nmpak org yg mcm ne .....sekali bersalin dapat banyak anak...stop dah ..cukup lah tu kan...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

seram tgk perut besar camtu...

rasa cam terseksa je pergerakan dia kan..

Azhafizah[フィザ] said...

Sungguh besar kuasa Allah.bukan mudah nak membawa perut begitu dan melahirkan.kembar tu sangat comel ^^

MaYa MustWany said...

mcm nk pecah kan..dh merah2..perit kulitnya..berat lgi..tpi allhamdullilah lah kan lahir smua yg comel2.

IntaNBerliaN said...

Ya Allah Ya Tuhanku.. terkejut dgr kembar 11.. perut siap nmpak urat2 lg..

Mr Odiory said...

Wanita tersebut bertuah kerana bukan warganegara China

Mr Odiory said...

Wanita tersebut amat bertuah memiliki zuriat yang ramai pada sekali gus dan bertuah, beliau bukan warganegara China
China hanya membenarkan seorang anak sahaja

Semoga kesemua anak-anak tersebut selamat dan tidak mengalami masalah kesihatan kelak