tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, February 13, 2012

T-shirt Geng fiQ'Ra & Kad kawen Puan Jijah

Kita mulakan cerita 2 in 1 ni dengan kisah t-shirt comel dari GF.. Alhamdulillah telah selamat sampai pada jam 2 petang 11/02/2012..Siyes, ak suka.. Kain yang digunakan pon bagi ak nampak ok.. Berbaloi sangat dengan harganya!!


 - comel kan??-


Dah try cuma xamik gambar la plak.. Haaa.. ni kena pakai untuk gathering yang ke dua .. di jangka bulan Mac nanti okies excited nak jumpa yang lain!! InsyaALLAH  So,settle kisah t-shirt.. Jom tengok kisah kad kawen jijah  pada 25/02/2012 ..



- suka yang kalendar pink comel itu!! -



Apa yang kome nampak kat gambar atas ni?? Haaa..itula yang jadi.. Mak ak kata gam tu melekat.. habis kad tu jadi camtu.. maaf ea jijah!! Yui balik-balik tengok dah gtu..huhu.. nasib pink comel tak "cacat".. 


Terima kasih BVI - Beauty & The Beast coz sudi jadi BE ke 4



n/y : Memang habit mak ak, 
lau ada ja surat nama ak, dia akan buka dulu..
katanya, lau ada bom or buruk-buruk,dia dulu..
hihi..ada2 je ea!!






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

22 dak comei sayang YUI:

Anum said...

terbaik yui

Eza Boom Boom said...

mak yui yang loving. hehe. wah, dah dapat dah.. Best2..!

profmie said...

wah..nmpk cm smart jea..hihi./.

Tihara said...

comel t shirt :)

fiQ'Ra said...

hehe.. alhmdulillah dah sampai.. ehem3, bestnyaaa dapat kad jemputan :)

Cik Azizah said...

wuaaaaaaaaa!! nape jadi gitu..tak comey dah..kuikuikui maceh yui..jemput datang tau! ajak makayah sekeluarga sekali :)

Azhafizah[フィザ] said...

tshirt gf yang awesome! fiza pun dah dapat kad jijah..comel je calendar tu kan.^__^

p/s:tahniah dapat BE lagi ^__^

cik najihah said...

kumpul baju lagi huhu

AnneRaini said...

alamak takleh hantar surat cinta...mak dah dah baca dulu...

En. Kronik said...

cik yui sabotaj ke??

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi2 en kronik ni..

pang laju2 t bru tau.ahha..

watpe nk sabotaj..hihi..xsengaja laa!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

cantik T'Shirt tu...

CintaKhadijah said...

t-shirt tu chumil! ^^,

anitadiana said...

cantik baju tu...

gans betul lah yui ne...sampai terkoyak kad kawin u..he..he..

petakbunga said...

jom joint 1st ga petakbunga.blogspot.com

cik ika said...

untunglah akk dpt bju GF..jeles3/..huhuh

LAici KAng Ais said...

untunglah dpt baju, BE lagi. jeles dgn kamo~hee

Noraim said...

selamat pengantin baru utk jijah. hihi.

Nisa Greennnpanda said...

wah3...
dpt BE br eh..jealous lak.. XD

comel aa kad kawin & kalender jijah tue.. ^_^

yup3... kain bj GF tue mmg best!

IntaNBerliaN said...

wah GF dah ada baju sendiri ek... bagus nya.. :-)

Juliet_iRa~" said...

wahh..heee..eh yui ni org mn sbnrnya?heee..mcm area selatan je ni?

nanakimie said...

shomel calendar pnk tu:)