tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, February 19, 2012

Khas kepada bakal & juga para ibu



Bakal-bakal atau ibu,
adakah anak di dalam kandungan kalian
sebegini rupa???


so sweet!!
comel aje..
Nampak sangat jelas!!


Kuasa ALLAH SWT...







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

charmyiex said...

hehe..x pernah nampak gtu..tp bila masuk 8bln..bila baby bergerak,akan nak ketul2 gerak kt perut kita..xtau samada siku,lutut,tgn or kaki..

sgt best..rasa nk peknen lg la plak..

Cik Azizah said...

bestnya....bila la jijah nak merasa ni..huhuhuhu

Rosalia said...

hebatnye ciptaan Allah :D

nanakimie said...

hehe,nana pernah nengok gambar ni:)

comel je tapak kaki dia..^-^

cik ika said...

perempuan mengandung adalah perempuan yg paling cantik di dunia..

::CIK LYNN:: said...

comel2...tp byk kli tgk, seram plak...cm nipis plak prot 2...hehe

incik hijau said...

macam ni rupa saya bila duduk dalam perut umi saya..:)

Amirah Adnan said...

suke tgk pempuan mengandung jalan.. mcm penguin.. hihi.. comel je

Nisa Greennnpanda said...

penah m'alaminye.. I mean, xde la smpi jelas nmpk tapak kaki.. tp biase aa kne tendang, tumbuk, siku mase pregnant dlu.. ^_^

Shafina Sofian said...

Woaahh . Agak agaknya Kita Dulu rupa itu tak ?

Rapunzel Cikilolo said...

eei comel nye kaki die :))

J.Syazwana said...

comelnya nampak kaki.
hehehehe

fieda said...

kalau rasa terbonjol bonjol keluar tu ada la..ntah siku dia ke lutut ntah..tp mmg pengalaman yg best sgt..

anitadiana said...

yui..kalu perut nipis nampak lah agaknya yui..kak ita yg gendut ne ..rasa kalu beby bergerak aje lah..sampai senget2 perut..he..he..

Azhafizah[フィザ] said...

anugerah yang tidak ternilai..akan tiba masanya nanti kita juga dikurniakan nikmat menjadi seorang ibu.insyaAllah..^__^

aTy _faRed~ said...

laki akak begitu mengharapkan dapat tengok tapak kaki baby ni terjojol macam dalam gambar ni kat perut akak..huhu... selalu nampak siku n lutut die jer..yg macam ni tak pernah lagi..;)

Miss Nadya said...

Subhanalllah,..

♥♥♥nurr f@!sha f@t!h@h♥♥♥ said...

as salam,
alahai chumellnyer...
shuke2...
ummi cuma dapat rasa tendangan jer...tapi tu pong da rasa sweet jer...hehehhe

ummi nak minta tlg sket ya,
tlg kasik komen tuk my sweet, makasih dear

http://wholesalebabynkidsclothing.blogspot.com/2012/02/manja-28.html

IntaNBerliaN said...

akak ada pengalaman.. maybe nampak tapak kaki kot.. atau pun skadar bayangan akak sendiri xtau la kan..

actually time tu akak tgh rakam video baby akak (alisha) tgh gerak.. so, perut berombak2lah.. tapi dgn takdir Tuhan.. last video tu.. ternampak seolah2 tapak kaki..hihi.. time tu serius rasa mcm nak menangis.. eppy ada terkejut ada.. mcm2 lah.. :-)