tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, February 12, 2012

Nak belajar atau menyibuk??

 - gambar sebahagian "anak-anak" yui -


Amboi diaa..
bukan main na
babap t baru tau!! 


ada plak masuk-masuk umah
terus menuju ke rak buku
kalau nak belajar sekali takpe gak
ini menyibuk aje namanya!!

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|




rileks aje dia time 
snap pic..
sonokla tu!!
hikhik ^__^





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

Eza Boom Boom said...

banyaknya kucing yui!!! nak satu boleh??? hee.. pos2... ;P

Hee, eza suka main dengan ekor kucing. best! :D

Cik Azizah said...

amboi2 meow! babap nanti baru tau..hehe

Rosalia said...

hakhakhak. sme la mcm kucing kita :D

Miss Nadya said...

manjanye syg yui ni..:)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

Waa byknyer meeooww dia... Meh laa bg moon sekor...hehe

[ wanni ] said...

anak-anak Kak YUi nak teman study tuh~ biar kak Yui tak boring, hoho

Tihara said...

comel lah kucing ni yui :)

Azhafizah[フィザ] said...

cover comel tu.hehe

nanakimie said...

byknya miaw....huhu....ingat lg dulu2 kalau pergi uma member ada kucing,nana rela xmasuk,takut...hehe...nk mkn dkat kdai pn ada kcg bwh meja siap la nana bersila bagai ats kusi tu:)

Nisa Greennnpanda said...

pergghhhhh... rminye, eh byknye neko-chan yui..
sy nye neko-chan tgh tggu mase nk branak je.. XP

Rapunzel Cikilolo said...

fahami la niat die nak blaja cik yui. maafkan la die :)

biela bell said...

eh2..mata dia hijau la..haha

Izz Faizah said...

cover cun nmpak kucen kat rak buku tu...hahahahaha...comel..:)

fieha said...

kucing sume dh mati..huhu...kalo x mati hilang..pastu x bela dah kucing..

Ira Nur said...

wahh kak ! comel giler ! :D

Teenager Housemaid said...

wah..banyaknya kucen..:D

Anis's Journal said...

emm.. kucing ambe, ambe sibuk ngaji, ye pun duk sibuk naik atas quran.

Anis's Journal said...

emm.. kucing ambe, ambe sibuk ngaji, ye pun duk sibuk naik atas quran.

nur anis said...

banyaknya kucing..best-best..:)

IntaNBerliaN said...

banyaknya kucing...

eima said...

byk nye .... gile ko ni ternak ke hape ni ....

Myra Jay said...

Hehee, sonok sebab dapat masuk blog..
Glemer dia :)

fiQ'Ra said...

alahaiiii.. comelnya dia.. dia pun nak study gak..hihi

anitadiana said...

amboi banyaknya anak yui...tak busuk ke rumah yui ..kucing banyak...

Bulan Syurga Firdausi said...

swiiiittttnye :D kucing tu nk stdy la ehhehe yui mf ye lmbat bls kunjungan :) sy sibuk sikit skrg :(

.........cP~ said...

Oh, banyaknya!. Kat rumah saya banyak orang buang kucing, tapi mak pulak geli dengan kucing. Kucing semua merempat luar rumah je la.

Geram kat orang yang buang. Kami tak dapat nak jaga elok.

shairah said...

bestnye yui ada banyak kecen..kat umah sekarang da tinggal 6 ekor..sob3..