tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, February 16, 2012

Alhamdulillah rezeki ke - 2 dari Nuffnang

Bukak aje Nuff tadi, alhamdulillah, BE ke- 2 untuk tahun 2012 telah muncul. Dan bermakna BE ke 5 ak setakat ini orang lain dah berpuluhkan?? Ala,itu rezeki awak awak dapat banyak.. Bersyukur sangat tau..




BE ke - 2 ini adalah dari Dutch Lady Friso GUT.. Sila menginap lama di Corat Coret NUSHA ya.. Hikhik.. Rezeki dari ALLAH.. alhamdulillah..  Murah rezeki, amiiinnnn....


Pasal entry riben tadi, dibalik gambar itu,
bila ada hasilnya, baru ai citer ya ^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

24 dak comei sayang YUI:

Tihara said...

tahniah yui..kalo dia ngiap lama tu yg best tu kan :)

✿ pink velvet ✿ said...

akk pon baru dpt be last week, hope dpt b'tahan lame sikit, hehehe~

nur anis said...

tahniah yui..bila la dia nak hinggap kat blog saya pulak kan..hihi

Anum said...

tahniah

AnneRaini said...

wah dah makin kaye nuffnang dah...lepas ni boleh cash out belanja akak..hehe

NiaLidia. said...

hehehe tak paham sgt pasal benda ni tapi , tahniah weee ~

Teenager Housemaid said...

wah, Alhamdulillah..:D
bestnya..:D

J.Syazwana said...

boleh pinjam satu BE ?
hehehehe :P

fieda said...

tahniah yui..rezeki..

Cik Azizah said...

tahniah yui!!

ah jeles! nape jijah tak dapat lagi BE 2012 ni..kihkihkih

PinQib said...

hehe.. nuff br bg 1 je.. dalam thun ni adalah 3 je.. hwa.a. hhehe.. da banyak na tuu

Nisa Greennnpanda said...

isy..syoknye yui~...
congrats ye dear..

oit nuffnang, kasi BE kat blog sy gak la.. haha.. XD

IntaNBerliaN said...

wah best ni.. tahniah yui

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa dapat lagi BE.. bestnyaaa

anitadiana said...

tahniah yui..rezeki..nak sikit..

diana said...

wah..sama la..dapat be yang sama..
selalunya kalau be tu ramai yang dapat,dia kekal lama tau..dari apa yang akak tengok selama ni la..:)

Azhafizah[フィザ] said...

alhamdulillah..rezeki lagi..incek nuff pemurah bulan ni ^^

steffany daph said...

aaa. rezeki tu :D best kan dpt rezeki cam ni.

Cikgu Ma said...

tahniah...akak x penah tau pa pe pasal ni...pasg jer iklan tiru org...hehe

starzieti said...

congrats. :D

aTy _faRed~ said...

akak nyer BE tak gerak2 pon...sadis sungguh...huhu

Aishah Jahirah said...

rmai2 dh dpt BE 2012....bila turn akak ni..heheh

Juliet_iRa~" said...

heee..rezeki yui..

bestnyaaa :D

loVe puRpLe said...

hello2..sowi gangu..hehe just asking BE tue ape ek?