tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, February 14, 2012

[5] Hanya letak url blog dan masuk bloglist cheese+cheese

Maaf, terlewat sehari, sepatutnya semalam.. Disebabkan kekangan masa, ia menghalang ak orait.. Teruskan misi mencari calon-calon yang sudi menjadi sebahagian keluarga cheese + cheese.. yang tetap ada, tahniah!  Perjanjian tetap perjanjian.. 


 

Terma dan syarat


1) Terbuka kepada mereka yang rasakan diri mereka rajin bw singgah ke teratak ak ini
2) Letakkan sahaja url blog kome di komen entry ini 
    cth : nusha1706.blogspot.com tak perlu ada http://
3) Lihat samada url blog kome dah dimasukkan ke cheese + cheese
4) DONE!! * boleh duk diam-diam ^__^



Senang aje kan?? Jangan setakat masuk tapi takde pon nak singgah bagai opsss!! sukahati gua la kan?? hikhik..   Jangan terasa ea.. Gurau-gurau aje.. yang sudi, terima kasih didahulukan..  Sila patuhi syarat yang diberi, tak susah manakan?? lau tak ikut, terPAKSA reject


Kalau tak berapa nak faham, boleh rujuk entry ini.  


TARIKH TUTUP : Anytime i likeTAMAT!


UPDATE : Tamat, tunggu bulan depan okies


Selamat datang ke bloglist cheese + cheese ya!!!


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

Anum said...

jom2

charmyiex said...

hehe..charm masuk terjah..salamz..jgn risau..kalo charm, bila charm dh follow blog org tu, automatikly semua update akan kuar kt dashboard charm kan..so pape update terbaru dr nusha, charm follow...ni url link charm ek...adios

charmphoenix.blogspot.com

Azhafizah[フィザ] said...

sudah masuk ^__^ thanks yui

Masz Sidek said...

join jugak k...

masrinasidek.blogspot.com

nur anis said...

sayanuranis.blogspot.com

saya letak link..:)

NiaLidia. said...

yui yui yui , :D

nialidia.blogspot.com

Tihara said...

singgah sini sebab bloglist cheese2 ni laa..jum pakat cheese ramai2 :)

Nabila Medan said...

nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com

Pendamba Mawar said...
This comment has been removed by a blog administrator.
shairah said...

nak try..;)

lapanfebruari.blogspot.com

eima said...

akak ni tergolong mana ek ...rasa dulu ade dlm bloglist tp skrg dah tak dak ...sedey tau ....sbb komplen company tu ke kena kuar list nih ...huhu

mysweetzlife.blogspot.com :(

biela bell said...

wah..cheese and cheese.. :)

nyum3~

♕Mizzs Ninie♕ said...

mizzsninie.blogspot.com

Noraim said...

nak jgk! hihi.

noraimismail.blogspot.com

MERAH said...

1st time singgah sini, nak try letak url jgak lerr

ituakuyangkaucari.blogspot.com

insyaAllah akan buat rondaan ke blog ini juga dari masa ke masa.

Salam kenal yui!

Pendamba Mawar said...

pendambamawar.blogspot.com/

kena reject tadi.huh

Nurul ain said...

nak join sebelah kaki boleh tak -.-

ikafantasi said...

hi!!



ikafantasi.blogspot.com

shera said...

nak ! nak ! nak !

appleshera.blogspot.com

CekbOlat-bOlat said...

nnt bolat join ye kak (^^,)

[ wanni ] said...

Salam Yui, wani nak join jugakk. :)

http://humblekindlovely.blogspot.com/

SLUMBER SAGUN said...

join smbil mkn cheese cake (:

budakpendekberblogging.blogspot.com

♥e'in♥ said...

thatsomine.blogspot.com

Teenager Housemaid said...

yeay!
saya masih ada..:p

MiszMaryaNe said...

nak letak jugakla,

queenmary87.blogspot.com/

=)