tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, February 16, 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?



Dulu pernah join segmen abang ben sebegini [ entry ]
siyes, ak terima seadanya komen-komen mereka..
kali ini sekali lagi join!!!


KENAPA AK NAK BLOG DIKRITIK??

Supaya ak tau apa kelemahan yang perlu dibaiki..
Takde yang SEMPURNA tapi
cuba untuk menjadi SEMPURNA tak salahkan??


Sila JANGAN PUJI kerana HARUS
ada walau hanya SATU KRITIKAN..
Terima kasih ^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

18 dak comei sayang YUI:

miSs tyNa said...

nak kena komen juga kan . okay la .. iklan kat atas tu tak teratur sangat .. kena kemas kan cikit ya ^^

Mish Apple said...

Err, nak kritik ape ni. Haa,iklan kat atas tu je kene kemaskan . Lain.. Tade. :D

Kyra Hizrina said...

hai, kyra melawat blog awak dlm segmen abg ben :)

hm alahai..tktahu nk kritik apa..blog awak ni dah blh dkira cantik...emm myb iklan kat atas tu kut kena perbaiki sbb nmpk serabut..

tu je rasanye..yg lain dh okey..slmbt brblogging :)

http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Amirah Adnan said...

setuju dgn yg 2 blogger kat atas neh gitau.. iklan tu jek x kemas :)

p/s : x reti nak remove lah dear.. hihi

El-Janna said...

wahhh blog ni dah smestinya cntikk''

jeput singgah
http://bbyuya.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

kikilala said...

lawa, cuma iklannya tak kemas :)

Oh Hani Rrisffa said...

saya singgah nak kritik nehh..hehehe

cantik blog..yang lain ok..iklan yang atas tu cuba kecikkan :))


jum singgah sini jugak :))

http://atieffa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Azhafizah[フィザ] said...

hai yui,fiza datang nak kritik ni..hehe

bahagian title post ni..kalau boleh pilih icon yang sesuai dengan size font nampak lebih suit ^^

then,kalau font pada sidebar lebih gelap dari background nampak lebih mudah dibaca.^^

Noraim said...

xde apa kot nk komen.

cuma cik yiu rajin sgt update smpai tak terbaca entries cik yui. hihi.

J.Syazwana said...

ohoi seriously saya tak tahu nak kritik ape. sebab rasa nye blog ni dah comel. kekeke.

Fitriah Ayn said...

iklan atas post tu je yang besar tu...

Nisa Greennnpanda said...

alamak~..
nk komen ape nie?
errrrrrrrrrrrr.....
xtau, huhu~... ">_<

aTy _faRed~ said...

rajin ek join...:) tapi blog awak ni tak de ape pon nak dikritik... akak suker jer..sebab penulisan awak ringkas dan senang nak bace..:)

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

LINDAHERY said...

hai hai ^_______^

Anis's Journal said...

blog ni nice sgt! lame2 makin best la nanti! heh! jeles!

cik Lily said...

hai, salam perkenalan.
aci tak kalau main singgahsinggah.

anyway, singgah cik lily pulak ye.

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Fadzmie Mohamad said...

Rasanya blog ni dah mantap dah ni. Cuma better buat scroll box untuk bahagian komen juga. Sbab lepas2 ni mesti byk komen2, then page akan jd memanjang ke bawah. Yang lain, terbaik! :)