tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, February 28, 2012

Hasil rembatan ketika berada di Nilai

Mula-mula sekali nak ucapkan tahniah kepada adik lelaki ak yang ini kerana berjaya terpilih menjadi warga sekolah perintis maaf, lupa nama penuhnya  So, Jumaat lepas kami p la amik dia. Minggu ini dia bercuti sebelum akan kami hantar Ahad ini. Lepas ni, setahun 2x aje dia balik. Sedih plak rasanya =(


Jumaat itu, sebelum p amik dia, kami singgah Nilai. Malas nak ke tempat lain. Shopping tak seberapa. Jom tengok antara hasil rembatan untuk diri sendiri.




Kain ini menambat hatiku untuk membeli. Lau haritu polkadot merah,kali ini dah macam traffic light. Ahakz!! Harga semeter RM19 tapi dia kasi RM55 sahaja. Sejuk kain ini dan lembut. Siyes,suka!! Tak hantar jahit lagi.







Apesal dua-dua ak amik merah?? Ntah. Berkenan plak. Bosan gak kalau PINK. Hikhik. Yang pertama RM 27 dan kedua RM 10. Ok kot harganya. Huhu. So inilah rembatan ak. InsyaALLAH Ahad ni nak p, nak rembat lain plak habislah gaji ak huahuah


Ada sape-sape nak order ke? Leh aje. No hal. Oh ya, ak tak p kenduri Jijah walau ak ni excited nak p. Takde rezeki kan. Sorry sayang....


n/y : Hari Ahad lepas abah ak kehilangan
kawan terbaik nya. Cina.
Tapi kami rapat. Sedih bila tengok 
mayatnya semalam.
Meninggal semasa sedang duduk berehat.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

30 dak comei sayang YUI:

J.Syazwana said...

beli beg kat mane?
dis week nak pergi nilai jugak.
huhuhu
sila sertakan lokasi.
hehehe

faiz fakhirin said...

cool cool warna kain.

AnneRaini said...

cantik pulak warna kain tu...akak dari thn lepas nak beli kain tp tak terbeli2...

mizzkechique said...

amboi..amboi..

are_lin@yu said...

sangat2 cantik..suka..;-)

Masz Sidek said...

ketiga2 cantik... kain tu kalau dah siap mesti nampak nice...
bag tu buat sy jeles lah... hehehe

Rapunzel Cikilolo said...

yui, aku punye kain polko dot pun belum jahit lagi. hahaha

izyantyPersonalTaste said...

suka kain tu...tengah cari kain nak buat bju gak nie he3..

IntaNBerliaN said...

wah.. byk shopping..hihii

Rtp Farra Arisha said...

cantik sangat kain polka dot! i wanna have one tapi belum punya kesempatan to grab it hehehe!

Aishah Jahirah said...

hamboi sopping kat nilai cik yui kita ni...macam warna pelangi dah kainnye yui..cantik...
hehee sesekali biar nampak bersemangat membara dgn kaler merah...;p
dah sampai ajal diakan,masa dok rehat meninggal..

::CIK LYNN:: said...

cerianya kain polka dot 2...hehe

Azhafizah[フィザ] said...

kalau pergi nilai memang wajib beli ape yg patut kan..kene bawak duit banyak je la ^^

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

hamboii..merah mak ngah beg diaa..hehe
matching lak tu dengan baju..cepat g tempah..bulan 3 ni banyak kenduri..hihi
*takziah

nur anis said...

kain pasang tu comel la...
saya ingatkan beg tu depan belakang..rupanya lain-lain..hehe..

eima said...

meriah tu ....

Anis's Journal said...

kite suke la yang kat bawah tu...!!!

LiErOSe~QiEmi said...

pegi nilai mmg duit cepat abis.. rambang mata tengok barang2 hihi

Amirah Adnan said...

ececeh..sakan shopping..


p/s : akak download blogger-droid kat market :)

anitadiana said...

cerianya kain polka dot 2...hehe..kak ita pun ingat raya ne nak bel juga tapi warna oren...

Miss Nadya said...

serangan bertubi-tubi dari miss nadya yang mendatangkan diri dari blognya www.nornadiah.com ..:)

wah..sygs ada android gak??
terbaca komen amirah lak..:D

donlod viber..leyh chat..:D

err..kenapa beg tu murah dan cantik?

pandai tol pilih..;)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

siyes, kenan la polkadot tu,
trend skrg .. =)

Azmi Khan said...

pekatnye warna....
warna merah lak tu....
tp murah gak ye....

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

nilai 3 dan padang besar.. memang 2 destinasi kegemaran kaum hawa..hehe :D

Eza Boom Boom said...

bestnya shopping situ.. Bila lah rezeki Eza g sana..

nanakimie said...

wah,merahnya:)

bestla da ad gaji,huhu....mcm2 bole bli kan:)

hunnybunny said...

lawa la yg 1st bag 2..cute gitu..:p

cik ayuni said...

wauu, lawanye beg..mase study kat nilai dulu mmg byk ah abiz tua..selalu je tergoda..pastu pokai..haha

aTy _faRed~ said...

jeles tengok orang shopping..!! naluri nak bershopping membuak2..tapi tak larat nak berjalan dah...:(

smilenajah93 said...

ahh ... ade kt nilai ! x bgtau pun ~~ awat x singgah umah kim :(