tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, February 25, 2012

Hadiah perkahwinan - bantal craft

Idea muncul selepas ak tak tahu nak belikan apa untuk salah seorang rakan the best alam maya, Puan Jijah iaitu sebagai hadiah di hari perkahwinanya. Terus decide buat bantal half A4 ini percubaan pertama  Menjadi ke tak,kome leh la tanya puan penerimanya ya.


- ada kesilapan pada muka pengantin pompuan -



- belakang just buh tarikh nikah -



Oh..xtaulah Jijah suka or tak ni.. Aduh.. Maaf ea.. Ak tak kreatif macam orang lain.. waaa.. itu yang mampu.. Oh ya, saat entry ini di publish, tak sure ak p or tak kenduri jijah.. Jadi, ak buat keputusan pos laju aje hadiah ini.. Selamat kan???





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

LINDAHERY said...

cantik laa...pandai yui buat...mesti jijah suka ;)

nur anis said...

comel la....suka tengok...:)

::CIK LYNN:: said...

cantik la dear...bkn sng nk wat pngantin 2...xpa, lama2 nti mst yui terror cm org lain gk...;)

ecadwinkyasha said...

comelnya yui..tuk eca xde ke?.heehee :)

[ wanni ] said...

percubaan pertama~ oke la tu, bantal comel jep tengok, hehe~~

Muka pengantin perempuan perlu sentuhan yang sweet lagi :D

Mishter Izwän said...

smart lah ni kak oi, boleh lah hadiahkan kat sy jugak nnti yer. hehehe

Aishah Jahirah said...

okey la yui....jadilah tu...yg penting ikhlaskan...;p

shidasyakirin said...

habislah tido malam jijah teringat kat yui aje..hehehe

Tihara said...

lawa je yui mesti dia ske..nak2 hasil tangan dari kawan baik..appreciate sangat..eh akk lak yg lebey2 ni :)

Cikgu Ma said...

siyezzz cantik...sy pun x pndai nk buat..

fieda said...

comey la yui..untung kwn yui tu..

LaLa mhdnor said...

yui jual ke bantal camtu?
cantik la...

shahdiana said...

ermmm..okay apa hadiah ni...asal hati ikhlas memberi kan..sebagai tanda ingatan..

Rosalia said...

nk stu :D hihi comel

aimie amalina said...

kembooo
nak jugak cenggini
bile kite kawen nnti taw
hahahhhahaa



p.s: lupe plak nak jwb..hee..kat kl kembo keje..heee..x dpt jmp kamu..ingt dpt area2 ipoh, leh jmp kan..

Rafflesia™ said...

mesti Pn.Jijah suke.. syieda pun suke.. hihihi

~SaL IjOu~ said...

comel amat tu.nnt utk kita nak adiah mcm ni jugak!~ suke hati je mintak..hehe

Azhafizah[フィザ] said...

sweetnya hadiah yui.limited edition pasti sangat valueable..menjadi tu yui.kreatif!

izamin said...

cntiknye..leh buat kt fizah..hehehe :P

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

alolo..sahih puan jijah tidoq lena kan kalau bleh pelok bantai yui bg..hehe..hadiah apa pon xpa..xkira kecik besar asalkan ikhlas :)

cik ika said...

wah..cntikq2

Azee Hana said...

cantiknye...comel sangat..=)

nanakimie said...

kreatipnya kamu:)

kalau nana jahit xrupa muka org dah:)

anitadiana said...

cantik lah yui..cuma muka pengantin perempuan tu mcm lelaki sikit kot...

MaYa MustWany said...

cayalah yui,sntimentl value tuh..hsil tgn yui sndri.bguz2.

Cik Azizah said...

jijah suka hasil titik peluh yui buat..jijah suka! ini lah pemberian ikhlas yui buat...sangat terharu...terima kasih banyak2 yui..jijah simpan ni!