tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, February 15, 2012

WW 33 - Info Mas kahwin





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

eima said...

mahai jugak ek perak....

cik hang dok check rega mas kawen nape cik ....

Eza Boom Boom said...

orang sarawak mas kawen berpatutan.. hihik. Nice ;)

IntaNBerliaN said...

puteri sultan tu mahai gak ek.. tp oklah.. dorg kawen pun bkn dgn org biasa.. :-)

Nisa Greennnpanda said...

sy nak KL, hoho.. XD
murah aje kn? XP

nur anis said...

saya selangor..tapi orang kebanyakan la..bukan puteri sultan..hihi

Masz Sidek said...

rasanye kalau mampu tak salah kan bagi lebih mas kawin tu... bukan utk org lain.. untuk bakal isteri

Rapunzel Cikilolo said...

aku tak paham rate puteri anak raja (waris) selangor just RM135.70, padahal orang kebanyakan harga RM300.00.

Aishah Jahirah said...

dulu perak paling tinggi....dah ada negeri lain yg lbh tinggi le...hehee
p/s:yui bil celcom akak dulu 5gb.yg prepaid SKMM tu xsure tp so far mcm unlimited je...:)

J.Syazwana said...

naseb baik orang johor.
jimat duit bakal laki.
lalalala :D

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

mata duk mencari KL.. hehehe

LINDAHERY said...

ni yg lama kalau tak silap...mas kawin N9 rm200 sekarang...

izyantyPersonalTaste said...

dah nak kawen ke...:)

LYAfrina said...

huhu.. terengganu bebas atas kerelaan hati...

Bulan Syurga Firdausi said...

penting mas kawen ni :D duit mas kawen da ade pn calon x derrrr lagggiii huk huk huk

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam nuyui...itulah mas kawin yg HB bagi dulu (negri Perak)..:D
Ada ada sapa kata mahai ya...hikhik

Azhafizah[フィザ] said...

ni yang anak dara johor ramai orang cari ni..hehehe.

Anum said...

good info

Noraim said...

nasib baik kelantan tak ditetapkan. hihi.

Cik Azizah said...

n9 200 la sekarang..hehe

Qaseh Puteri said...

johor msih lg 22.50..heheh

ecadwinkyasha said...

sabah rm100?.mcm da naik je tue.

Nurul ain said...

ahaaaa... sama ww kita hari ni... :p

::CIK LYNN:: said...

org pnang ntra yg terendah mas kwin nya...hehe

eeiyss said...

perlis xdtetapkan... jaga2... mahai oooo..hehe

Qienah said...

terengganu mmg tak tetap tp kitorg tak mtk le smpai hntran brpuluh2 ribu.huhu..

nanakimie said...

nak pinang nana 22.50 tau..hehehe..:)

CekbOlat-bOlat said...

anak sultan ---->>>
hahahah... kedah tak letak ke? wooo