tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, February 16, 2012

Amboi-amboi, cantiknya jual RIBEN ni!

Ehem-ehem, ini perihal barang yang dibeli.. Dah lama beli tapi disebabkan semalam baru terdetik hati ak nak buka riben itu.. lebih kurang 3 meter  Nak tau apa yang wat ak terbeliak jap saat melihat riben itu?? Okay, sila perhati baik-baik gambar di bawah maaf, kurang sharp!!


- nampak tak ?? -



Kome nampak tak apa yang ak cuba tunjukkan?? okies, tak nampak xpe.. ak citer!! Sambungan tu!! Yup.. sambungan tu yang wat mata ni terbeliak jap.. Hampeh toi!! leh lak sambung cam guna lilin tu.. saman satg kedai tu baru tau.. hikhik..


Pasni ak nak beli, ak nak buka bekas tu!! Biar orang kedai tu terbeliak lak!! Muahahaha..


Menu semalam bukan MENU DIET tapi menu PEMALAS..


n/y : Abaikan background gambar tu..
Bila dah siap, t ai citer ea ^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

Anum said...

x sabar nie

nur anis said...

saya pulak semalam, tengok kain pasang yang dibeli, koyak dekat tengah..geram betul rasa..nak tukar, resit dah tak ada sebab dah lama beli..

*SiRibenMerah said...

ehhh.. mcm x faham sbenarnya.. cer citer2.. hehehe~

cik ika said...

mesti akk jnis pntang nmpk bnda comey..uh yg men bli je..heheh

izyantyPersonalTaste said...

kita pun ada gak reben pink camtu, tak taw nak buat pe lg he3..

Tihara said...

ooo dia sambung patu dia juai kat yui..manyak tak cantik, sabo je la yui.

CekbOlat-bOlat said...

*blurr* hehe

AnneRaini said...

memang tak nmpk.sib baik bgtau..haha

MERAH said...

I got the same ribbon!heee.tuh la kite pcaya kat tukang jual tu ada plak dy buat bnd macam ni.canggih tol pjual zaman skrg -.-

atau pun pjual tu sndiri tatau reben tu jd gitu?hehee

msredcheesecake said...

pekerja tu mesti tatau... saba je la...

Cik Azizah said...

cptlah yui bgtahu!!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

cheh.... sabo je laa.. bleh plak sambung gitu riben.. xbaikkk bisnes gtu..

saffiya_aleesya @ echa said...

ermm geram bila beli barang tp beli barang yang reject

NiaLidia. said...

errr penipuan bisnes ==' semua benda nak tipu skrg ni kan haihh.

ehemm buat menda tuuu? :D

Masz Sidek said...

saba jer la yui...

MaYa MustWany said...

sure salah org kedai?ke pembekal/kilang?hihihi

fieda said...

ooo..mmg tak patut...aritu mak kak fieda beli petai...dah balik umah baru perasan yg petai tu siap berjahit lagi...dia cuma sambung2 kan petai yg dah tercabut..adoi..mcm2 la peniaga ni nk untung..pastu cempedak gitu gak..siap dia jahit kulit tak nk kasi nmpk buah tu melondeh..last2 isi kt dalam bkn elok pun..

PinQib said...

br nak berjinak3 ngan felt craft ke

Nisa Greennnpanda said...

wah3...kraf br eh?
tue...hadiah utk jijah ke dear?
hehe... ^_^
comel aa~!!!

anitadiana said...

lain kali kena lebih hati-hati ya yui...sayang tak boleh nak guna..nanti tak cantik pulak...

Azhafizah[フィザ] said...

alahai..kesilapan pembuatan ni kot..saba je la yui..

Aishah Jahirah said...

blh pulak main sambung2...xberkualiti la cam2...

Juliet_iRa~" said...

mcm handband ke?heee

kreatif btol yui ni..:)