tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, February 07, 2012

REVIEW : Bujang Terlajak Belum Terlanjur

Kali ni nak membebel pasal citer MELAYU.. First aritu ak dok view pasal citer owang putih, Fright Night ..  Sekarang pasal citer Bujang Terlajak Belum Terlanjur ini kan tajuknya?? huhuh. Tengok bersama kawan-kawan juga seperti citer Nur Kasih..




Ak teruskan jelah apa feeling ak bila tengok cita ni.. So,leh orang len pandangan.. Jadi jangan nak kondem bagai plak bila ak dok tulis camni.. Ini PENDAPAT ak.. ada paham?? Terima kasih ^__^ ..


1) Gandingan hebat coz pelawak yang super besh!
2) Tak berapa kenan tengok bapak Puteri tu berlakon jadi orang buta. cam tak sesuai ja gayanya
3) Berjaya gakla watak kepada adik angkat Puteri tu sorry,tak kenal sape 
4) Jalan citer simple tapi boleh wat orang ketawa melihatnya
5) Suka kat bapak Nabil tu.. Sempoi!!!
6) Tak berapa suka pilihan akhir Puteri untuk cari suami.. cam tak besh!! ak bajet si Nabil!!
7) Keseluruhan, bagi 3/5 bintang


- kelakar tengok depa jadi gugurl!! -


Haaa.. amik kau.. Ini kesimpulan ak.. Citer Azura dah kuar.. sape tengok,t kongsi-kongsi la ea.. T nak beli cd Ombak Rindu tak dapat tengok kat wayang!!  Lagipon leh ulang-ulang.. yer dak?? Hihihi...


n/y : Ini entry autopublish..
t ak jejak kasih orait..
TQ..





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

Tihara said...

akak kalo ada johan , mmg kureng sikit dia ni..best ek movie ni?..kalo apek tu ok la :)

cik najihah said...

majoriti kwn sy kate cite azura x bes langsung..jalan cite membosankan

Eza Boom Boom said...

Eza jarang tengok movie. Adehh, apa je la Eza minat ni. G shopping & makan je hobi tetap. ngeh2..

Miss Nadya said...

nak tengok..:)

zOeY zAu YaH said...

waaaa best erk?

ShahzCudin said...

member2 xminat muvi melayu..xkn nk tgk sorg2..so mmg xakan tgk muvi2 kt wyg..

Che Izwa said...

Dah tengok citer ni (: Kelakar. Tulah. Tak expect dia pilih Apek. Hihi.

MaYa MustWany said...

tak berkenan tgk filem ni..mybe bukan jiwa kelakar sgt.hihihi

Azmi Khan said...

teringin nak tgk citer nie....
mcm best je....

Azhafizah[フィザ] said...

best ye?nanti try tgk youtube je la..hehe

NOOR FATIN said...

tak tengok lagi pun.. heee. tggu je la keluar youtube ke, download ke.. batu nak tengok..

Noraim said...

sy jarang sgt tgk movie kat panggung. tgk pun kawan2 yg download. tp syok tgk dlm cd dr wayang. blh ulang2 sampai boring. hee.

LaLa mhdnor said...

xde masa lagi nak tgk, bz la katakan, huuuu

Nisa Greennnpanda said...

best eh? hehe..
sy nie kalo kuar movie kat tv br tgk..
kalo gi wayang, slalu tgk crite omputeh or crite antu, ngehehehe.. >_<

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

nak tgk filem nie..tapi xtau bilanyer...hehhee

nak tgk sebab ada nabil jek.. hehehe

Juliet_iRa~" said...

not bad la ea yui..

nt blh tgk..:)

psss : aahh syahiroo la tu..hee..dia pon join last minute..:)..yui pon pnh g gathering kat ipoh kan?

IntaNBerliaN said...

xtgk lg cite ni.. mcm best..

Cik Azizah said...

semua tak tengok lagu la yang..xde masa..tp yui da review sikit ok la..atleast org tanya leh tahu sikit2..hehe

aTy _faRed~ said...

eeerr...die pilih saper yui...?? akak minat kat johan sebab kelakar..kalau rase nak tengok pon sebab ade johan..:)