tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, February 17, 2012

Berita-berita gembira



Entry kali ini untuk ak share bersama antara kegembiraan yang mendatangkan senyuman menawan dari bibirku.. ahakz!! geli mak nok!  Sudah sedia?? Jom baca satu persatu okies..




1) Secara rasmi ak memperkenalkan satu lagi blog ak iaitu khusus untuk jualan.. Nama simple,
* ◕‿◕ YUI on9 shop ◕‿◕ *.. Jangan segan silu singgah kerana kat situ ak tepekkan antara hasil berkraf ak sampai kini..  Terima kasih kepada Nad coz sudi cadangkan n buatkan order form ya.. Thanx dear!! beliau salah seorang yang memang banyak membantu ak dalam berblog


2) Tahniah diucapkan kepada Fiza kerana berjaya wat sweet potato Sihatimerahjambu Katanya dari resepi daku yang ini, kiranya menjadi la kan apa yang ak kasi tu?? hihihi.. Tumpang gembira coz beliau berjaya.. Lagipon sangat mudah + simple kan???


3)  Satu lagi resepi ringkas ak untuk buat pizza buatan sendiri  telah berjaya dilakukan oleh Sis Intan Berlian.. Jom tengok hasil pizza yang memang menyelerakan dari beliau di sini.. Siyes, membuatkan ak suka... Tahniah sis.. pasni leh wat sendiri aje kan?? Hikhik..


4) Sudah genap 3 tahun 8 bulan.. Moga terus berkekalan.. Amiinn.. Anda doakan ya.. Moga baik-baik semuanya untuk kegembiraan ku sendiri..


Buat masa ini, 4 berita gembira yang dapat ak kongsikan bersama korang semua.. Moga bakal muncul kegembiraan lain buat ak dan juga korang ya.. Sama-sama doakan..

Oh ya, InsyaALLAH lau takde apa-apa, hujung minggu ini nak cuba resepi lain pula.. Moga ada masa n menjadila ea.. Doakan ea.. Leh lagi kita share resepi bersama!! bukan mudah ak ni nak rajin masak!! Muahaha...




n/y : Harini kami makan di 
menikmati air strawberry oreo dari




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

37 dak comei sayang YUI:

Azzah said...

Amin..moga ke jinjang pelamin...

::CIK LYNN:: said...

smoga yui berjaya dlm bdg bsnes kraf plak...=)

Tihara said...

Alhamdulillah..byk kegembiraan2 yg dapat dikongsi bersama :)

AnneRaini said...

seronoknye dpt berita gembira..akak asik dpt berita tak syok jek..bosan betul.

Fathiah Hamim said...

good luck in business yea kak!
semoga berkekalan ke akhir hayat :)

nanakimie said...

semoga yui mndapat order yg berganda2:)

da lama xmkn kt dekat CRS..hee.....skali tu je nana mkn dgn kngkawan..selebihnya kepci jugak pilihan nana:)

nur anis said...

semoga banyak lagi berita gembira untuk yui..:)

biela bell said...

wahh..kak yui dah jadi businesswomn..hehehe.
semoga sukses selalu n semoga berkekalan :)

Nyue said...

alhamdulilah...gembira bc berita gembira yui..he3

Nida said...

Wah... Yui dah buka bisnes ye.. semoga menjadi usahawan berjaya...amin

Anum said...

tahniah utk 2nd blog

IntaNBerliaN said...

wah byknya berita gumbira yer..hihi..

a'aa pizza yui tu sdap n sng je nk buat... puas hati mkn sorg2..hihii

nanti nk try potato tu la plak..hihiii

thanks tau yui kongsi resepi :-)

NiaLidia. said...

hehe weeewit ada blogshop hehe good in everything u do tauu hehe . insyaallah semoga phubungan tu kekal ke jinjang pelamin dan sampai ke syurga aminn.

Qienah said...

tahniah n moga suksee selalu..:)

cinta siswi said...

cik yui.. siswi dtg komen nie..hihi.. *ngegeh ja siswi.. :P

#semoga bahagia dunia akhirat yea dear.. :)

Masz Sidek said...

semoga lepas ni akan ada lagi dan lagi berita gembira....

Eza Boom Boom said...

semoga kegembiraan ni akan selalu ada untuk yui. Eza doakan yang terbaik untuk yui eh :) Amiin.

Miss Nadya said...

nad tolong mn nad tahu je..:)

nak belajar gak r wat potato tu..:D

p/s :: cepat tawen..huhu..dari nad kenal yui.. nad dah bertukar pasangan sebanyak 3 kali kot..:D

tawen jemput taw...:)

Noraim said...

byknya berita gembira. semoga bergembira selalu :)

eima said...

bagus ko ni dik yui .. rajin ... klu la aku rajin cam ko ..huhuhu

fieda said...

nanti kalau ada resepi best yui kongsi2 ye..alhamdulillah hari jumaat yui dapat 4 berita gembira..

Azhafizah[フィザ] said...

Tahniah dah bukak blogshop,semoga terus maju.

happy jugak dapat buat resepi yui dengan jayanya dan sedap itu ^_^

resepi pizza akan diusahakan nanti.insyaAllah kalau ade kelapangan dan cukup bahan

tahniah sekali lagi atas perhubungan yang terjalin selama 3tahun 8bulan.semoga diakhiri dengan ikatan pernikahan nanti..semoga jodoh berpanjangan..aminn

tumpang gembira juga ^^

Aisyah Aina said...

banyaknya berita gembira :)

kita tak suka each a cup. hehe

Nisa Greennnpanda said...

wah..congrats yui~!!!
mmg berkat la ari jumt nie kn, hihi~..

yui dh ade blogshop, bgus la~!! >_< moge bisnes yui mkin maju pasnie... sy nye blogshop xwat lg, huhu~.. T_T

btw, congrats gak utk hbgn yui & shapit..moge kekal ke jinjang pelamin, amin3~... ^_^

Aishah Jahirah said...

alhamdulillah.....tompang gembira membaca berita2 gembira yui....:) moga terus suksess.yui cepat2 kawen...hehee

Munnafendy said...

amboi...mmg semua berita gmbira..buat hati bbunga2 gitu =)

SyUhAdA said...

thniah yui..nak jenguk on9 shop yui la..

NOOR FATIN said...

semoga berjaya yui. semoga hubungan awak berkekalan sampai bila2. amin.. :)

Myra Jay said...

Wahhh dah ada blog bisnes, Good Luck ye :)



p/s : Kalau sudi nak mintak tolong komen, Like, & G+ kat entry ni ye (Komen kena lebih 7 p.p)
http://denaihati.com/nikon-d90-gadget-impian-mj

Pwincess sarah said...

wah...nanti leh shopping at blog akak too..hehe...
jom tgk wajah blog sarah yang baru nie... ^_^

Cik Azizah said...

selamat maju jaya yui!..jijah doa yg baik2 semuanya untuk yui k syg~~

CintaKhadijah said...

bnyknye kegembiraan die.. bak sini sikit ..:p

Teenager Housemaid said...

wah congratss..:D

happy baca good news ni...:D

Juliet_iRa~" said...

alhamdulillah..heee..:)

happy utk yui juga..jom2 rajin msk nt blh kawin..kehkeh

Azmi Khan said...

good luck tuk bisnes....
semoga sukses selalu....
inyaallah.....

J.Syazwana said...

rajinnya dia memasak.
jeles betol.
hehehe

kalau saya ada rumah sendiri memang tiap2 hari masuk dapur. kekeke

MaYa MustWany said...

allhamdullilah..hope hbgn tuh ke jinjang pelamin n hingga akhir hayat.amin