tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, July 05, 2012

AEON Member Card

Walau hati gundah gelana, tidak ceria lagi buat masa ini, hidup mesti diteruskan. Ye tak? Hari ini memang besh sebab kerja half day. Bukan semata-mata kerana JCard tapi sebab bekalan elektrik bakal takde start 1 petang sampai 6 petang.




So,akan aku pergi bersama rakan pejabat tengahari ini. Bersuka ria diluar tapi dalam berhampa lara lagi. Muahahah! Jom ikut sekali. Nanti aku balas jejak BW ya.


Lokasi : Jaya Jusco Ipoh, Perak




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

are_lin@yu said...

kalau nak shopping memang best..hehe

teratak hati said...

Sedang brduka lara ke yui..tk pe hiburkn hati dgn shopping ye..

NAL said...

kalau elektrik tak der memang tak best..enjoy yourself :)

MizzTina said...

xde member card..pnjm boley?? hikhik

Anum said...

yezaaaaaaaa syoknya bersuka ria

msredcheesecake said...

UNTUNGLA, ORG LAIN KEJE DIA SOPPING... HEEE

eima said...

lama tak pi jcard .... sbb tiap kali pi mesti tak beli sbb org ramai pening pala pilih

Ardini Humaira said...

fav dni suka kumpul membership card penuhkan purse hik3

Cho Zila said...

duk ipoh yerk.. esok balik perak... petang baru datang ipoh...
miss jusco ipoh... dulu satu2nyer...

Masz Sidek said...

sy pula hari ni kursus setengah hari jer... lepas abis kursus ken balik opis...

selamat bersuka ria yui... :)

CikPuan Ira said...

jom shopping . ^_^

Che Rosliza Che mat said...

hubby akak punyer dah expired..belum di perbaharui lagi hihihi

izz iizza said...

gelap dn panas la dh xde elektrik ni..

Cik Sara said...

shopping ke?? wahhhh

Nieyl said...

wah!untung laaa yeaaa...tapi kat opis kite x penah la tutup bekalan elektrik..huhuhuhu

Wanieys said...

wah half day..nk ikut yui hihihi

Aishah Jahirah said...

ada jcard day ye...best2 diskaun hingga 70%...

azizah :) said...

hahaha gitu pulak dah,...shopping la puas2 yer..hehe

shera haifa said...

aritu dh buat aeon card nie.. lps purse hilang terus xde..

nanakimie said...

wah wah..shoping ape le tew:)

Cinta Misteri said...

Yui masih sedih ke? Jgn rajuk lama2, nnti hati sendiri yg parah..

laskar pelangi said...

shopping la benda paling best sekali..hilang stress kan^^

eMMe said...

ade kad member, tapi dah expired, malas dah nak renew..jarang shoping jusco...jauh kan.. umah akak dekat dgn carefour n mydin..hehehe...

Myra Jay said...

Wahhhh bestnyer siap boleh p shoping lagi masa kerja..

Myra pun dok minta gak letrik takdak, untung2 leh buat cam Yui, tapi rasanya tak boleh punya..huhuuu

IntaNBerliaN said...

best kalu dpt shopping :-)