tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, July 25, 2012

Kawan serumah yang best!

Ingat tak semalam aku ada iklankan pasal kekosongan bilik mulai Ogos depan? Meh nak share gambar member serumah aku. Ohsem okay depa! Sangat tidak bermasalah. Happy dapat housemate yang sangat memahami.


- Yui, Kak Ja dan Linda -


Gambar ini semua time kami nak tengok citer spiderman. Memang besh citer tu! Tapi spoil pasal orang depan punya kasut. Pergh! Pencemaran bau sungguh. Sabar aje tahan 2 jam lebih tengok. Hahahaha!












- dah macam adik beradik, hihihi -


Linda lah yang nak pindah tu. Adeh! Sedih tau. Lama gak duk dengan dia ni. Tapi apakan daya. Terpaksa terima hakikat bahawa dia kena pindah balik ke kg semula. Takpe, yang penting ukhwah still ada kan. Sayang kamu dear


# Ramai tanya kenapa cashout kena reject kan? Aku tak letak BINTI pada payee name. Jadi, terdapat kesilapan disitu. Suruh hantar tiket perbetulkan tapi lambat plak feedback + salah send. So, jadilah begitu. Takpe, Jumaat ini aku akan cashout semula. TQ shida, beliau banyak ajar aku pasal Nuffnang. Salah seorang tutor =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

29 dak comei sayang YUI:

msredcheesecake said...

BEST DPT HOUSEMATE YG BEST, HATI PUN TENANG KAN? HHEE

TAKPELAH LAMBAT SKET DPT CASHOOUT, LAMBAT HABIS..NGEEE

AnneRaini said...

rindu kenangan dok dgn kawan2..pernah merasa masa dok kolej jek. Lepas tu dok dgn cousin and lepas tu dok sorang lepas tu kawen..

azizah :) said...

best kalau dapat housemate yg gila2 watak yg sama macam kita..seronok n meriah rumah tu..hehe


oo patut la... shida memang pakar totur yg bagus!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

bagus laa dapat housemate yg bestttt....

xde laa sakit kepala, sakit hati... kan..kan..

are_lin@yu said...

wahh beznya bila dah rapat..ayu pn ada gk dgn akak blk..nti dia dh kwin xdalah mber rpt..huhu

nur anis said...

saya tak pernah ada housemate..huhu

IntaNBerliaN said...

ooo pasal xtulis binti upenye...

Masz Sidek said...

tak pe walaupun berjauhkan ... hubungan persaudaraan harus di kelalkan... :D

J.Syazwana said...

memang best kalau duduk dengan housemate yang sekepala. huhu

eMMe said...

Salam Ramadhan Yui, akak penah dok menyewa zaman belajar kat Poly PD dulu... rindu sgt zaman itu...
takkan mungkin dpt kutip semula..
kalo dpt yg satu kepala, mmg lagi best kan...kan...

Wanieys said...

dpt housemate yg baik mmg bestkan....xper la berjauhan nanti contact2 la selalu hihi

profmie said...

bgusla dpt housemate yg baik..
wah,smpt lg tgk cite spiderman...

fieda said...

tenang hati dapat kwn serumah baik2 kan..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

dapat yang sekepala memang best la :)

AnAk dEneSor said...

takpe nanti bole lepak2 lagi kan

PinkUmmi said...

seronok dpt housemate yg sekepala

Aishah Jahirah said...

best dpt housemate yg sejiwa....mmg mcm adik beradik xberkisah dahkan..moga yg baru pn mcm tu la yui...

Cik Rongoks said...

best dpt housemate yg satu geng.hihi

-SUPERGIRL- said...

ikat dy . jgn bg balikk . haha

Noraim said...

untung dapat osmet yg sporting dan sekepala dgn kita. huhu.

ainraus said...

masa2 dengan kawan2 la yang akan dirindui.
huhuhu.

ayut said...

best dpt housemate yg sekepala.tak la rasa kekok je :)

nnt cashout lg ea Yui :)

aTy _faRed~ said...

teringat housemate mase zaman belajar n keje dolu2..sekarang menyepi jer semua..:(

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

sedihkan dah nak berpisah... itulah perasaan masa kat u dulu, kat sekolah, nak berpisah pada hari akhir tu.. huuu~ syahduuu

Myra Jay said...

Okla dapat Housemate yang sporting dan sekepala..
Pastinya akan merindui saat2 itu nanti kan Yui :D

anitadiana said...

bestnya housemate yg best..dulu kak ita jumpa mcm-mcm kerenah..penat...bila duk sendiri amat damai...he..he

Che Rosliza Che mat said...

Sis ingat memory masa duk sewa umah bujang dulu...semua budak rumah best...

shera haifa said...

belum kesempatan nak ada housemate.. tp i ada rumate.. but jalan kehidupan sangat bengkang bengkok.. kadang2 leh go on, kadang2 ermmm entah..:(

missha said...

ada housemate yang satu kepala memng bez :) hhehe