tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, July 13, 2012

Kupon chicken foldover beli 1 percuma 1



Pasti ramai yang dah tahu kan? Apa lagi, sila print kupon di atas dan gunakan ketika order nanti ya. Aku dan rakan sepejabat dah guna Khamis lepas. Memang berbaloi la kan. Beli dan kongsi. Kan untung namanya. Hihihi.




Kata salah seorang customer yang
telah order dan rasa
mini popia ikan bilis Nurul Yui
TQ dear ^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

are_lin@yu said...

wahh dah makin maju..gudluck dear..murah rezeki ;-)

Azhafizah Md Nor said...

jom redeem reramai..

AnneRaini said...

takmo takmo takmo....(jerit kat diri sendiri sbb badan dah mengembang)hihihi

Wanieys said...

tak boleh jadi ni nk kena print gak kupon tu hihihi

SarahSyafiq said...

dulu masa kerja selalu buat mcm nie.tp sekarang dah tak mkn mcD.

ஜ miss klanika ஜ said...

wahhhhhh ! jum foldover !

ayut said...

haha..baru perasan...saya ada di situ.adehh..tp mmg sdap.tak tipu.kwan pon ckp sdap :) tang yg mcD tu plak..dah print out jugak..lom g McD je lg.hihihi..

Cinta Misteri said...

Hahaha...tkyh print. Smpi mekdi, bukak blog yui, flashing je kat counter. Confirm dpt..weèé

NOOR FATIN said...

mohon pos satu kat sini :P

daddydee jedi said...

licin la chicker foldover pasni...ni my fevret....

izz iizza said...

kena print jer ker..wa bestnya..nk juga la..

Che Rosliza Che mat said...

Hissh! minggu lepas Sis akan..tak boleh selalu nanti bertambah kembang hihihi

azizah :) said...

nak cari jugak la kat kk ni..hahaha

aTy _faRed~ said...

hari ni nak makan foldover..yaeyyyy..!!

IntaNBerliaN said...

mmg sedap pun popia yui :-)