tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, July 04, 2012

WW 52 - Lembaga di Stesen Keretapi Ipoh



~ Ini real tanpa sebarang edit, dari kawan ~



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

38 dak comei sayang YUI:

CikPuan Ira said...

biar btol...seramnya...meremang bulu mak tb2..

Saya Disini said...

apa tu?

nur anis said...

ishh..seram la..tak nak g sana...huhu

are_lin@yu said...

mak aii terkejut tengok..

eima said...

tetiba meremang ........brani plak akwan tu ...klu aku la pengsan

una imana said...

menakutkan..cering bulu roma ceq

Anum said...

takutnya
lariiiiiiiii

anitadiana said...

seramnya..kat opis kak ita pun ada juga..kawan baru beli i-pad,ambil gambar..boleh lah lembaga mcm tu juga rambut panjang berdiri sebelak kawan tu..real juga..kat opis...sekarang ne seram kalu duk 1 org...

Deq's Qienz said...

eee biaq btoi yui..gerun aihhh..

KY said...

biar betul ni...

Wanieys said...

biar beno ni...seram aihhh

Nyue said...

hurm menakutkan jer......asal terpandang dua kali td...arghhh

IntaNBerliaN said...

alahaiiiii akak xdpt tgk gambo... broadband dah hbs limit, ni lah gayanya...

Masz Sidek said...

huhuhu... seramnya yui....

Mrs Lurve said...

oishh...seram nie, kes kak ita sama dgn kes dkt ofis nie haaa.. xmo cite lbh2 kang takut nti bila balik lewat huhuhu

AnneRaini said...

yeke takde edit??? sseram puak nengoknye...

eMMe said...

takmo tenung lama2..seram plak, huhuh...

Ujie said...

pernah ke sana. mmg seram sikit bangunan tu..sbb bangunan lama. walau dah cat baru, tapi rekaan lama.

masuk toilet pun dah terasa mcm zaman lampau.

Cikpuan rara said...

eeeiiiii takut nya.btol ke ni yui.

Dylla Abas said...

kali terakhir pegi sana pun tahun 2001...tapi tak pernah dengar lagi la cerita2 macam ni..hmm,bangunan lama2 macam tu memang banyak la kot benda2 macam ni menumpang kan..asalkan 'dia' tak kacau kita sudah la..hee :p

Nida said...

Nasib baik Kak Nida baca entri ni waktu siang...huhuhu

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

haish.. seram pulak is nengokyer.. huhu

p/s: malam ni musti mimpi.. wuwuuw

azizah :) said...

huhuhu dia pon makluk yg nak tumpang dlm dunia ni...

cik najihah said...

puyoo..seram

shida'R said...

uihhhh..serammm huhu msa skolah mngah rajin kot tido hotel stesen tu aduihhh..

izz iizza said...

erkk dia nak bunuh diri ker tu..seram..

Cik Anita said...

alah..x clear sangat lah hantu die..hee

Hidayah Bach said...

kuang..kuang..kuang...

mmg scary la..

terasa betul...!

beta kupu said...

Biar betul??? ni mmg da nmpk b4 snap @ da snap baru pasan kewujudan spesis itu..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tak nak naik ketapi la camni. hehe

shera haifa said...

ado antu.. takut...

Aishah Jahirah said...

terambil pic entiti..seram ni kalau mlm2 tgk.masa amek msti xpasankan.

Bulan Syurga Firdausi said...

yui edit tu yui :)

teratak hati said...

Btl ke..seram je..

Che Rosliza Che mat said...

seram pulak tengoknya...

nanakimie said...

adoi,awatla nana bw awal pg ni,hu..seriau pulak

Syahfa Nur said...

memang da nampak baru amik gambar or amik gambar, baru perasan ade benda nih? huhu...seram~

Azhafizah Md Nor said...

dia nak tumpang naik ketapi tu kot..bende ni memang ada tapi kdg2 susah nak percaya pada gambar sebab gambar boleh dimanipulasi kan.selalunya bende ni x expose pada gambar.kdg2 hanya illusi..wallahualam.