tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, July 20, 2012

Keenakan di Pancake House Ipoh

Pertama kali kami sepejabat cuba rasa keenakannya. Not bad! Berbaloi sangat rasa dan harganya. Kami pilih set lunch. Kalau tak silap RM 14.90 +. Tambah RM 0.99 untuk dapatkan pancake yang superb lembut dan besh!


- untuk akak manager -


- untuk rakan pejabat -


- untuk aku -


Keenakan memang terserlah. Ikan itu dari Filipina. Tak dapat kat sana, makan kat Pancake House ini pon jadilah kan. Hihihi. Aku pos sebelum puasa, kiranya korang tengok takdelah terliuar mana kan? Hikhik.


Lokasi : AEON Station 18 Ipoh
Berhadapan dengan Wendys





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

36 dak comei sayang YUI:

AnneRaini said...

kedai pancake tp ade western food pulak ye..menarik

Mrs Lurve said...

pheww...memg mengancam nie sblm ramadhan, ikan apa tuu, nmpk mcm sempoi ja

Azee Hana said...

amboi,,ni kalo dah pusa ni,,meleleh dah air liur..hehe

Cik Puan Rara said...

ian tu nmpk cm ikan pekasam.hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Yui..Selamat menyambut Ramadhan yg mulia ya & sealmat berpuasa!
Masa kat Ipoh aritu..sempat gak g AEON,kami mkn mee kari jer kat medan selera tu :D

Rapunzeel Cikilolo said...

peliknye ikan?

izyantyPersonalTaste said...

sedappppppppppp....nak jugak he3..

Syue Mustafa said...

Ikan apa tu?

PinkUmmi said...

sgt suka makanan Yui tuh..nak2 tang telur tuh..sedapppp

are_lin@yu said...

sedapnya..jln2 cari makan..hehe

Masz Sidek said...

sedapnye... msti kenyang lepas makan ni...

Cik Rongoks said...

perghhhh ! sedapnye ^^

Tihara said...

kawan akak penah post dalam fb dia...nampak menyelerakan lah yui :)

CikPuan Ira said...

nyami2..bole cuba niew..

Saya Disini said...

sedpnye

cik ika said...

perghh.. asal masuk blog sis je wat ika lapaq sokmo taw

ummi_norseha said...

wah sedapnya,teringin pl ibu...salam ramadhan dr ibu ummi..:)

Anum said...

memang sedap

nur anis said...

yang first tu sangat lah buat saya rasa teringin tau....

eima said...

menakutkan ikan ko tu .. sbb aku ni tak suka sgt mkn ikan kot

E'in said...

gmbr 1st tu mcm sedap je.. huhu

Kesuma Angsana said...

sedap betul ni

ayut said...

Ikan seketul skali..hihihi :) menu berkhasiat ni..haha.ayut tak blh gini ni..adehh.nasi ye nasi putih ke dear?

anitadiana said...

menariknya sedap tu makan dengan ais krim...selamat berpuasa yui....

eMMe said...

Last makan2 ari ini di siang hari
Selamat Berpuasa Yui, jgn lupe gi solat terawih, manyak2 kan amal ibadah di bulan Ramadhan, moga amalan kite dterima, InsyaAllah...

azizah :) said...

wah..kedai pancake pon ada jual makanan nasi camni? terbaik lah!

NOOR FATIN said...

tu diaaa. punya sedappp!!

Juliet_iRa~" said...

wahh 1st time dgr nama kedai ni..asal dr philipines ke yui?nmpak sedappp =)

sorry yui ira dah lama tak blogging..hihihi..cari mood blk..;p

Ardini Humaira said...

huiyyoh.. terliur :D

ainraus said...

alaaa. kena datang ipoh la ni? hihihihi.

selamat berpuasa yui! :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tapi saya baca masa puasa ni.adoi! hehe

shida'R said...

cedap2 semua dear...

Che Rosliza Che mat said...

kedai pancake tp ade western food pulak ye..menarik boleh pergi nanti..

Wanieys said...

alamak baca entry ni dlm bulan puasa...sabar jer la hihi..nampak sedap :)

Cho Zila said...

nampak sangat sedap... nanti balik ipoh nak cuba....

IntaNBerliaN said...

lenkali kalu g sana, nak try la...