tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, July 06, 2012

Hasil rembatan JCard

Semalam ada bagitahu aku halfday. Jadi bersama rakan sepejabat pergi ke Jaya Jusco, Ipoh sempena JCard. Tak banyak yang aku beli. Tapi yang WAJIB harus di scarlet ^__^


- Sale beg ni hingga 80%! -


Berkenan plak tengok beg ini. Walau simple tapi aku suka. Aku memang sukakan benda yang simple dan tak menyerabutkan. Kawan aku jeles coz aku dapat rembat beg ini. Bayangkanlah keadaan orang yang ramai. Aku main cilok aje masuk.


- sangat simple kan? -


Lepas tu masuk ke Vinci tapi hampa yang aku dapat. Apa yang berkenan semuanya takde saiz. Okay! Saiz 7 ramai pakai. Kira aku ni terlambatla kan!! Arghh! Sabar jela. Hujung bulan ada sale 23/07 di AEON Station 18. Mohla kita serbu.


nota kecik yui
Aku bersedia dengan apa
juga jawapan dan alasan
yang diberi nanti
Ya ALLAH, kuatkan aku





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

34 dak comei sayang YUI:

Cikpuan rara said...

saje kan dorg buat sale hari biasa.

AnneRaini said...

akak sbr menanti bila nak ada member day kat jusco dkt dgn tmpt akak ni..nak shoping brg ry utk Kasyah.

are_lin@yu said...

yui kalau sedih2 pergi shopping lg..hehe..nanti happy lah sikit..hihi..lawak ja yui..jgn marah ya...

azizah :) said...

cantik la yunk..warna dia lembut je..sesuai pakai baju colour ape pon..



emm jawapan ape yui? tell me.. moga Allah kuatkan hati yui yer :)

saffiya_aleesya @ echa said...

best kan bila ada sale..sediakan duit bebanyak je kan hehehe

zaujah until jannah said...

jj dh start buat sales ker..?? ahhaha arase nak beli brg 2 hantaran la palk

Aishah Jahirah said...

dah lama xpg jcard...rambang mata woo..diakaun sana sini.tp kalau g lmbt selalu tgl yg xlawa dah...pg la awal2..hehee
jawapn n alasan apa tu yui...tetiba nk nyibuk..

Hidayah Bach said...

aeon station 18 kat mana..? lama tak jalan ke ipoh dah..
jawab tau..serius nak tau..

Ezy Chiaki said...

nk jugak menyopink!
tp tgu gaji dlu..
huhu

nanakimie said...

xpenah lg beli handbag sendiri.heee....

hu,tula tang size kasut nana pun susah nk cari....

nuyui a.k.a miss YUI said...

@ hidayah bach

yui xleh nak ke blog kamu. Hope kmu bc komen ini ea. Station 18 kat Pasir Puteh. Area pasar bina. Tau?

Pink Lavender said...

smalam pi jusco equine...
dia kata "kak,sale start ari sabtu nih"

Tihara said...

bestnye ada sale :)

teratak hati said...

puas hati ye..sedih2 g shopping dpt beg sebijik..kasut tu takpe la lain kali plk beli..

izz iizza said...

cantik..sy pun suka la design camni..:)

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/giveaway.html mari j0in sini..banyk hadiah menarikk

Princess Feyqa said...

bestnyee shopping, fyqa now kena tahan nafsu mata bila nk kwen nt bru blh shpg huhu T_T

wan niahix said...

bestnye la... shopping la lagi... hehe..

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

Amy Farhana said...

ouh yeww , smlm jcard day! lupe plak.. bestnyerr shopink :)

Ardini Humaira said...

cantik beg tu! waaaa bestnye :D

IntaNBerliaN said...

dulu zmn bujang akak pantang tau sale + dapat gaji mesti nak g shopping.. kalu x pun cuci mata.. hihii

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui..wah!sempat rembat handbag cantik tuh!
Klu k,atie g umah adik kat Ipoh hujung bulan ni..leh la g SALE tu :D

fieda said...

baru tadi pi AEON cari baju budak2 ni..

Marya Yusof said...

As salam Yui,

Cantiknye beg tu! Sukalah akak :))

Nota kecik tu: Akak doa yg baik2 buat kamu...insya'ALLAH :)

Marya Yusof said...

As salam Yui,

Cantiknye beg tu! Sukalah akak :))

Nota kecik tu: Akak doa yg baik2 buat kamu...insya'ALLAH :)

::cikserai:: said...

scarlet?? itu yang paling penting bile g JJ :)

Azhafizah Md Nor said...

kalau hari Jcard sure kene merembat something.kalau tak rugi kan..

J.Syazwana said...

Cantik beg tu. Design tote kan. Kite pon now berkenan dengan design camtu. Huhu

shida'R said...

shida masih xleh nk rembat apa2 lg wat msa skg huhu ^_^

Che Rosliza Che mat said...

tengok...dapat beg polo satu hihihi...cantik...

aTy _faRed~ said...

yuiiiiiiiiiii...akak pon jeles...!!!! cantik ar..

shera haifa said...

AEON mmg ngah ada sale skrg nie..;)

IeRa said...

hye Yui!'
Iera x pernah pergi lagi Jusco section 18 tu tau..
even dah kat ipoh..
huhu bestnya Jcard..
Jcard iera dah expired..wuwuwwuw

armouris said...

Handbag saudari telah dipilih menjadi feature di FB Saya Sangat Obses Handbag dan Kasut. Check it out!