tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, July 02, 2012

Majlis perkahwinan Nor Azlin & suami

Alhamdulillah, Sabtu 30/06/12 lepas sempat bersama kawan-kawan yang lain hadiri majlis perkahwinan rakan sekelas dari tingkatan 1-3. Tingkatan 4 aku pindah ke Sekolah Teknik. Suka tengok pelamin yang meriah dan cun!

- kombinasi kaler yang menarik -


- apa orang panggil tempat ni? lupa dah -


- kawan yang ada -


Kepada Lin dan suami, selamat pengantin baru diucapkan. Alhamduliilah, seorang demi seorang kawan aku dah bina "masjid". Moga menjadi isteri dan suami yang soleh serta solehah. Amiiin. 


- kawan sekolah menengah yang ada -


nota kecik yui
Satg adalah tu komen
"yui bila lak"
dan seangkatan dengannya =p
Doakan ea



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

Tihara said...

insya Allah nanti turn yui plak kan..calon dah ada tu...ske tempat makan yg macam pondok tu..kalo kat kg mak belah perak ske duk makan atas tu dari atas meja :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

insya Allah yui tak lama lagi la tu, dah banyak amik berkat kawan2 tu =)

azizah :) said...

tahniah kawan yui..


InsyaAllah lepas ni turn yui pulak yer :) jijah doakan yg terbaik buat yui n en apek :)

izz iizza said...

cantik pic yg bawah sekali tu..

are_lin@yu said...

semoga berbahagia untuk kawan yui ;-)

Cik Rongoks said...

gmbar no 2 tu suka tgk :)) hukhuk

nur anis said...

besarnya kipas..huhu..semoga berbahagia..:)

Princess Feyqa said...

rmai yg mbina masjid bulan ni kan..
selamat berbahagia utk kwn ye :)

Aishah Jahirah said...

kih3...tak jadi la nak tnya yui...lawa la pelamin dia,tempah ke buat sendiri.
tempat tengah tu,ntah la balai kot.ke akak reka,hehee.

cik najihah said...

doakan akak cepat pilih tarikhnya :)

anitadiana said...

lepas satu ke satu kawan yui bertemu jadoh...alhamdulilah lah jodoh dah sampai...semoga lepas ne yui dan sapik lak..he..he..selamat pengantin baru buat kawan yui..

fieda said...

ye la yui..kalau jodoh tak ke mana..nanti turn yui plk ye..

Ardini Humaira said...

syiok g knuri.. awww :D

fiQRa said...

pinkkkk.. tahniah buat kawan yui :)

Azee Hana said...

nota kaki yui tu betul la..yui bile lagi??hii

Noraim said...

tahniah2.

syaitan menangis lg anak adam mendirikan rumah tangga :)

Woofer Storm said...

awk bila lagi?ahhaa


kalau ada rezeki,semua tu tak kemana ..kan3??

eMMe said...

pas ni yui, hehehe~ InsyaAllah.. kak eMMe doa selalu utk Yui...

IntaNBerliaN said...

pelamin dia besar.. sk tgk :-)

J.Syazwana said...

amboi besaqnya kipas pengantin. hahaha

Myra Jay said...

Selamat Pengantin Baru buat kawan Yui, pas ni your turn :D

Masz Sidek said...

selamat pengantin baru buat kawan yui, Nor Azlin & suami...

Aida78 said...

best friend dia bila nak kawin yang pindah sek teknik tu...

wan niahix said...

baru je nak buat mcm kat nota kecik tu... hehe... ^^,

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

Che Rosliza Che mat said...

bestnya tempat melepak gambar kedua tue...Selamat pengantin baru buat kawan yui..