tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, July 09, 2012

Aiskrim Goreng

Kalau tadi aku inform nak share pasal aiskrim goreng kan. Meh meh nak tayang rupa first time buat. Resepi atau cara aku amik dari blog  Sis MJ. Lama dah terperuk dalam draft. Kelmarin buat ^__^


- Nampak buruk tapi sedap!! -


Siyes! Suka sangat. Rasa nyaman aje bila masuk mulut. Lebihan tepi roti tidak ku buang coz buat puding roti plak. Tak membazir kan? Hihihi. Ada sesiapa yang nak tau cara? Kalau ada, aku buat entry cara buat pulak.


nota kecik yui
Harini bz sangat!
Nanti aku balas jejak ea




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

Tihara said...

okeh la tu yui..mesti sedap nih :)

AnneRaini said...

akak nak try gak tp bile fikir psl roti tu serap myk terus postpone dulu..uhuhu

Wanieys said...

yui akak pun buat juga aiskrim goreng tapi xpublish lagi hihihi...sedap kan hihi

are_lin@yu said...

macam mana yui buat ni..hehe

saffiya_aleesya @ echa said...

ermm sana sini org dok update entri aiskrim goreng, saya entah bila plak nak buat huhuhu

Che Rosliza Che mat said...

Wah!!! sedapnya yui...hantar rumah akak 5 ketul hihihi

Anum said...

sedap

beta kupu said...

wah sdpnye,resepi pelisss!! =)

ros_reeza said...

sedapnya.. pandainya buat.. teringin jugak nak rasa...

anitadiana said...

lama tak buat..ingat nak buat lag stok bulan puasa nanti....

cik najihah said...

boleh buat kudap kudapan di petang hari hihi
rajin akak

Cik Rongoks said...

nk try jugak la ^^

laskar pelangi said...

Yumyum^^^

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam yui..dah lama k.atie xbuat :D

Myra Jay said...

Rupa tak penting yang penting rasa sedap kira okla kan... :)

azizah :) said...

ape2 berkaitan aiskrim memang sedap! nyum2.. nanti jijah nak buat la bila g sabah.. duk lepak2 dgn suami sampai layan aiskrim goreng! peh terbaik :p

izz iizza said...

buatkan puding roti tuk sy sekali boleh..?hehe

Saya Disini said...

wah,,,nak2..sedp

PinkUmmi said...

aiskrim goreng memg sedap....dh lme tak buat...

Bulan Syurga Firdausi said...

da lame x mkn sedapnye teringin btl ni ...mmm

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

moon nak buat aiskem goreng pon...xterbuat lagi... hahahha

teratak hati said...

Tak pernah mkn dn tk prnah buat..tp dh byk kli jmpe resepi dn byk kli tgk gmbar yg org buat..ni rsa nk buat gak ni...puding roti tu cm tau je..biasa gak buat..tp yui cier gak la cmne resepi yui..kot2 lain ke..blh try jgk..hehe

NOOR FATIN said...

dapnya. saya xpenah buatt! ;)

ainraus said...

ain sukaaaaa makan ni.
tapi tak pernah la terpikir nak buat sendiri. hihihihihi.
beli je sokmo. :P

wan niahix said...

sedapnya...teringin nk buat... nnt nk suruh adik buatkan lh... hehe...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

IntaNBerliaN said...

a'aa nak buat ni senag je kan tp akak xmkn sgt.. :-)

Ardini Humaira said...

teringin taw dni nk cuba :)

Azhafizah Md Nor said...

sedapnya..nak sikit yui.