tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, July 26, 2012

Episod akhir Deejavu Di Kinabalu

Tak dinafikan, aku jarang ketinggalan cerita ini. Sebab apa? Sebab Aqasha ada berlakon + aku tak tahu kenapa aku suka tengok dia ^__^ . Bukan salahku kerana menyukaimu. Muahaha!




Ramai dah tahu, cerita ini bakal berakhir. Episod akhir ditentukan melalui undian tertinggi!
# Sorry, ai tak suka habiskan kredit untuk benda macam ini,huhuhu.

A = Ammar & B = Bazli


Hati aku kuat mengatakan iaitu 90% bahawa pengakhirannya Ammar akan bersama Nadirah. Apesal? Sebab aku rasa. Tapi kalau akhirnya nanti lain,apa aku boleh buat. Terima aje. Bukan jadi laki aku pon!






Lagipun aku suka si Bazli juga. Baik, cool, relaks aje dalam setiap perbuatan. Payah nak jumpa lelaki camtu sekarang. So, kepada yang suka mengundi, cepat-cepatlah habiskan kredit anda sebelum terlambat =p


# Pandai depa dah siap wat shoot samada Ammar atau Bazli yang bersama Nadirah. 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

31 dak comei sayang YUI:

Mrs Velentine said...

sya suka dia ngan bazli tp dh lama x tgk..skip dh berapa episod..alih2 dh last

azizah :) said...

citer ni makin lama makin mengarot.. yelah main undi2 pulak..tak paham haku..hahaha

emm bagi jijah dia kawen dengan bazli kot..kesian bazli..setelah korbankan semuanya senang2 je nadira tu lupakan..mm

Myra Jay said...

Kalau akak, biar Nadira insaf kerana meninggalkan Bazli yg akhirnya Bazli mahupun Ammar bukan miliknya..

anitadiana said...

tak follow sangat cite ne..tapi kak diana dan maksunya suka cite ne...

are_lin@yu said...

suka 2 watak tu..huhu..tp sian Baz tu..byk berkorban..last sekali dgn dia kot..hehe

Hidayah Bach said...

hehehe..akak suka bazli..
:D

Anum said...

saya penyokong bazli

Wanieys said...

bazli tu dh banyak bekorban sgt...ntah la tunggu jer la hihi

Masz Sidek said...

sy memang byk ketinggalna drama ni... bulan ramadhan ni lagilah.... langsung tak sempat tengok... 7.30 dah pergi masjid nak sembahyang isyak berjemaah jam 8 lepas tu nak terawih...

wawa syaida said...

me too...sy pun penyokong bazli ;))

nur anis said...

kita tengok lah nanti sape yang dapat undi paling banyak..huhu

Kesuma Angsana said...

kkdg terlepas tgk, tapi hari ini insyallah

AnneRaini said...

nak ammar gak..tak kire..kalau bazli sile tukar tajuk citer..

Saya Disini said...

xsuke tngk..geram je

cik najihah said...

tapi bazli baik sangat..huhu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam yui..K.atie jarang tgk citer ni..kdg negok,kdg tak...xtau alkisah yg telah trjadi.hihi

telur ikan mayung mmg susah nk jumpa...kebetulan ada lak semlm.Pastu nyesal lak xbeli sekali tuk MIL :(

Cik Muda said...

biarlah dia ngn Ammar, tapi Bazli biar ngn kte... muekekekekeke >__<

Prettywrite said...

Rasanya sesuai ending nadira tersedar n pilih bazli balik..bazli tu watak yang cukup lengkap dah for gentleman..:)

tp lg bagus nadira tak dapat 2,2..hehe..

cik yuyu said...

jarang tengok lah cite ni..

msredcheesecake said...

akk rasa dgn ammar, eh bazli, eh ammar...arrghhh... malas nak teka...hahaa

eMMe said...

Yui..kalo akak tak sempat tgk tv, akak tgk tonton.com.my, tetau je la time tayang kat tivi, sibuk sediakan juadah brbuka, takleh foku kat tv, nnt kene jeling dgn abe akak, hehehehe~

Che Rosliza Che mat said...

jarang sis tengok cerita nie...ta kisah gan siapa pun...

KY said...

KY tak pernah tengok pun citer tu,

eh ehe hehhhh...samalah...KY pun suka tengok Aqasha..ehehee

shera haifa said...

hope ngan bazli.. tp xdenye nak undi2 bagai nie.. membazir kredit ada la.. baik col family kat kg..;)

Yumida said...

x ikut perkembangan citer ni yui..tp sllu tgk iklan dia lam tv..bez jgk kan..ade sistem undian...hmmmm...

Aishah Jahirah said...

smlm undian memihak kepada bazli kan....blh pulak mcm tu episod akhir pengundi tentukan..huu

aTy _faRed~ said...

akak pon tak kose nak mengundi..tapi nak bazli menang..yaeeeyyy..walau akak pon suker kan si aqashah tu..namun sifat cool bazli memikat hati...*mati akak kalau laki aku bc nih..huhu

shida'R said...

kan tiz terima hati dr arwah kkasih aqasha kan..huhuhu..xlayan sgt cite ni tp tgk2 juga..

Juliet_iRa~" said...

hehehe..nama dia sm nama dgn ira :p

tp ira pn rasa nadira dgn ammar..

suka ammar!:)

nanakimie said...

nana ikut sikit2 je ceta ni:)

NiaLidia. said...

eee sakit hati k tengok cerita ni. benci kat nadira. hahahaha, eleh, ikut undian tu mcm mengarut je. sebab kalau nak buat cerita, dorang mesti dah shooting lama. so dah tentukan siap2 dah. undi tu sbb nak kutip duit jeeee, xmo percaya laaa.