tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, July 30, 2012

Iftar bersama Blogger Perak

Kalau Jumaat lepas aku ada bagitahu buat pertama kali akan aku hadirkan diri bersama blogger Perak yang lain. Malu tapi mahu. Hihihi. Alhamdulillah, semua berjalan lancar. Cuma aku lepas makan kena balik coz abah dah tunggu. Sorry ea kawan-kawan.






Aku bawa kamera, bawa hp tapi tak diguna langsung untuk bergambar. Mungkin sebab mood tak berapa sihat,apa pun lupa. Hihihi. Mereka memang sempoi walau tak kenal lebih detail =p


Lebih banyak gambar lain di group Blogger Perak ya. Cukupla aku letak gambar ramai-ramai ini buat kenangan di blog sendiri.


# Aku ada beli anak kucing baru. Ya ALLAH, sangat geram tengoknya!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

Azwa said...

wahhh. ada gmbar azwa la. haha.. hihi

Nyue said...

wahhhh..best nyerrr.....dapat blogger satu negeri..huhuhu

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bila turn pahang lak ni ;)

nanakimie said...

yui yg pkai jubah htam tu ye,hee...sat g nana terjah grup tu ye nk ngk gmbr:)

Myra Jay said...

Bestnyer...

Mengeratkan ukhwah :)

nur anis said...

bestnya kumpul reramai..:)

Saya Disini said...

wah..bestnye..

*tahniah anda dpt kad raya

http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/07/kad-raya-untuk-blogger-bertuah.html

eima said...

mexsti meriah kan ....

nanti klu dah kawen ngan ade baby sendrik ko kena kurangkan main kucen tau ... klu boleh jgn bela langsung ... sbb utk kesihatan anak2 jugak tau


""dulu aku pun gila kucen cam ko gak dik ...skrg tahan napsu ...huhu

CiK FizA said...

hye nuyui ! hee. bestla iftr ngn geng blogger negeri sndri kan. nak jgk ! ngee >.<

btw, salam ramadhan :)

ayut said...

mane Yui dgn baju nikah mak?tak nmpk.huhuhu..nk tgk ank kuceng baru!cer kenalkan meh :) jeles nnt ank eton sbb ada pesaing kecomelan :D

KY said...

perjumpaan macam ni baguskan?, menjadikan kita lebih mengenali..

nanti post gambar baby cat tu, nak tengok juga

♥ sitifarhana ♥ said...

wahhh...bestny..bloger johor bile la pulak nak buat mcm ni erk..hee

IntaNBerliaN said...

wah bestnya kumpul ramai2 camni :-)

Ardini Humaira said...

bestnye ada buka puasa sama2 :D mana anak kucen tu nak tengok hehe

J.Syazwana said...

wah iftar kat hotel. mesti makan best2 ni. hehehe

Eza Boom Boom :) said...

bestnyaaaa! Tak penah lagi eza ada pengalamn berbuka ngan kawan blogger..

syiela said...

bestnya dapat jumpa ramai2 camni kan

azizah :) said...

wah...ramai juga blogger perak yer..seronok2 buat event cenggini.. mane yui nya? xnmpk.. nak tgk baju nikah mak tu..hahaha

PinkUmmi said...

ramai juga blogger perak..best kalo wat event mcm nih..leh merapatkan silaturrahim....

Cik Rongoks said...

bestnye dapat join iftar dgn bloggers lain ^^

Masz Sidek said...

bestnye dpt jumpa blogger lain... :)

Che Rosliza Che mat said...

ramai jugak ya blogger perak hihihi

Wanieys said...

bestnyer...ramai blogger perak hihihi

Cho Zila said...

orang perak duk selangorpun boleh join tak...

Aishah Jahirah said...

meriahnya jumpa beramai2 mcm tu...

shida'R said...

syokknyerr.... ^_^