tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, July 26, 2012

ST 46 # = Kad Hari Raya untuk diberi



Walau Hari Raya lambat lagi
tapi tak salah membuat
persiapan yang rapi 
^__^


- set kurma bercoklat dan coklat -


- Pemberian ikhlas setiap tahun dari company -




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

Anum said...

rezeki
sama mcm office anum

Mrs Velentine said...

SEDAPNYE PEMBERIAN 2...

Nurul Akmal said...

Wah bestnyer... Rezeki ramadhan tu..

Dylla Abas said...

bestnya...dh lama x dapat kad raya :)

mummy_ayu said...

wah..nice..Ayu bila raya busy ngan kad raya jer...beratus2..jenuh la

azizah :) said...

wah untungnya company bagi kadraya n kurma coklat...best2...

Masz Sidek said...

best nye dpt kat raya...
lepas tu dpt kurma bercoklat dan coklat lagi... :D

ayut said...

nak 1 blh? :) kurma coklat + coklat.best!

are_lin@yu said...

wahh banyak benar kad raya yui..hehe..salam 6 ramadhan dear ;-)

Eza Boom Boom :) said...

Alhamdulillah, rezeki tu :)

Saya Disini said...

bnyknye kad...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

rezeki ramadhan :)

eima said...

ai masuk list tak dlm senarai kad raya kamu tu ??

syiela said...

bestnya alhamdulillah

nur anis said...

wahhh..banyaknya kad raya..:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

yui dapat kad raya dari saya ;)

http://nurulhusnamohdhassan.blogspot.com/2012/07/kad-raya-top-20-commentators.html

AnneRaini said...

nak sampul duit raya tu...hehehehe

PinkUmmi said...

Alhamdulillah rezeki :)

cik najihah said...

banyak nye kad raye die hiihi

J.Syazwana said...

banyaknye kat raya.
nak bagi kat client eh?

aTy _faRed~ said...

yui..tak de feeling2 nak hanto kad raye kat akak jer..dah lame giler tak dapat kad raye..tahun lepas sekeping jer..sadis tol..heheh..eerr..kalau kad raye tak de duit raye pon jadi ar..hahahaha [terbalik pulak] ;p

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.. besnyer...

dah lamakan xberkad hari raya dengan kawan2... zaman kad semakin meninggalkan kita.. dulu kalau posmen lalu, musti dah hepi sebab akan singgah punyala kasi kad kat kiter.. sekarang dah xmerasa suasana tu...

Myra Jay said...

Akak pun dapat jugak kad raya... :0

Tp bukan dari kampeni ;)

anitadiana said...

kat opis ne kad raya di beri atas permintaan..biasa tak nak pun..malas..tapi tiap-tiap tahun duit raya Rm50.dan sampul duit raya yg dinantikan...
ari tu pemberian ramadhan berupa berat pulut 1kg dan kacang hijau 1kg...ingat nak bawa balik bg kat mak aje di kg...

Cik Rongoks said...

bestnye . hukhuk
company tempat ika tak bg pon. hahaha

Che Rosliza Che mat said...

banyaknya kad raya...

hatiku berwarna warni said...

nak satu...hihi

Aishah Jahirah said...

bestnya setiap kali pn dpt ea...