tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, July 07, 2012

Mister Donut vs Big Apple

Kalau dulu aku gemar Dunkin Donut tapi setelah Big Apple wujud di Ipoh, hati berpaling arah. Wah wah, ayat menyampah! Dah wujud AEON Station 18, dalam tu ada plak Mister Donut




- tak berapa lembut -


Okay, semua aku dah try. Tapi hati tetap pada Big Apple. Lembut, pelbagai perisa, pelbagai design. Memang buat hatiku tergodala.


- Cheese WAJIB ada okay -


nota kecik yui
Minggu ini takde kenduri 
dok rumah buat craft saja




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

Cik Purple said...

big epelllll.. nak sikit.. ^_^ tp mister donut tu mcm sedap gak.. kemas jer.. hehe.. tp kat sbh blum ada lg kot..

izan mama mia said...

pagi2 tayang donut nih...huhu..sedap lak tuu..'big apple'..xpernah dengar ni,..sat nnt nak g usha rasanya xdok lg kat cni..dunkin donat ada la..xpalah janji donut..hihhi

azizah :) said...

ape2 pon BIG APPLE memang sedap,gebu dan best!! suka BIG APPLE!! hehe

Tihara said...

ummm sedappp, esp yg da cheese..mmmm :)

Nyue said...

nyue mmg pengemar big apple....rasa, design.mmg best arrr

Azhafizah Md Nor said...

Big Apple memang terbaiklah kan..fluffy dan sedap masuk dalam mulut ^_^

Ardini Humaira said...

sedapnye.. fav dni gak big apple.. dni tak suka yang lain sebab big apple punya topping tu amat lazat :D dohnye pon gebu

shera said...

Kita mmg suka Big Apple . Dunkin Donut tak suka sangat lah tapi kalau orang belanja , makan je . hahah

Rosalia said...

sedapnye :)

J.Syazwana said...

Suke big apple sebab banyak jugak perasa cekelat. Hehehe

Nor Nadiah said...

sedapnyer..:)

NOOR FATIN said...

big apple tetap di hati!! ekekek sedap2!

Aishah Jahirah said...

akak xgemar sgt...kalau org beli mkn..hehee free.kalau x,xksh...;)

shida'R said...

bab2 meneka nih ssh skit yui..shida jnis xreti nk beza..lembut kers tau la heheee..tp donut ni kureng la plakkk aduiihhh..~

izz iizza said...

x pernah rasa lagi donut apple ni..dengar-dengarnya memang sedap..

Noraim said...

sy memang tak suka pelbagai jenis donut ni.

entah la, muak rasa bila makan. huhu.

IntaNBerliaN said...

akak pun sk tp ya ampun... manis amat... melekat2 kat tekak... setahun sekali blhlah mkn.. hihii

Che Rosliza Che mat said...

selalu jugak beli tapi mahallah sikit hihihi sedap!!!

fieda said...

biasa beli kt big apple jer..

May Ques said...

suka big apple jugak :D

anitadiana said...

tak minat sangat..manis lah yui...

muhsin.aminudin said...

my parent kalau dating, dari awal kahwin sampai sekarang, akan makan dunkin donut. i sebagai anak plak lebih minat big apple.

aTy _faRed~ said...

sekarang aka perasan banyak kedai dah jual donut2 macam nie...tapi akak tak pernah try pon..selalu makan big apple jer sebab yakin sedap..heheh

shera haifa said...

dugaan di malam2 hari. terliur..;)

adyna said...

akak suka big apple kalu balik ipoh mesti beli..mydin baru pun dah ada ;)

Laila Abdul said...

Heee sama lah! Mister donut memang out la bagi saye.. taktaula,, tak soft and boleh kata keras la gak. Rasa pun biasa je, ada yg xsedap langsung. Big Apple and Krispy Kreme jugak yg the best! tapi Krispy Kreme susah sikit nak jumpa. But still, both donut vendors ni mmg the best <3