tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 31, 2012

Senarai mereka yang bakal terima kad raya dari YUI

5 hari adalah tempoh yang agak lama aku beri kepada kalian yang sudi nak bagi detail lengkap pada aku. So, tanpa buang masa, meh aku senaraikan mereka yang ada hantar emel pada aku.
# Juling mata tengok emel banyak-banyak, haha!




10) Noraim


Minta kerjasama korang check balik betul tak ya. Takut plak ada yang terlepas pandang. Ada yang kata dah hantar, tapi aku check takde. So, aku bagi peluang lagi lanjutkan masa untuk bagi detail sampai jam 4.00 petang ini sahaja.


Tengok nama di atas, aku ada buh link blog mana. So, bolehlah korang tahu nama sebenar mereka. Ngeh ngeh ngeh. Bukan senang nak tahu nama sebenar owner sesuatu blog kan?
# Kad raya terdiri dari pelbagai jenis okay





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

37 dak comei sayang YUI:

Deq's Qienz said...

tahniah pada mereka semua :))

eintan nurfuzie said...

adakah akak terlepas?

ayut said...

wahahahahaha..gelak2 jap2.ok.tutup mulut duk diam :p

izan mama mia said...

tahniah pd mereka itu...

azizah :) said...

hahaha nasib nama sebenar ku sama nama blog..hehehe
tq yui.. ada alamat jijah kan.. kalau xde simpan yui cakap la yer..xpon sms jijah :))

AnneRaini said...

huhu nama akak takde...

cik najihah said...

thanks kak

Myra Jay said...

Heheee, nama penuh tu :)

Tp Yang bukan Nora... ye tapi Nor.... :)


p/s : Tak sabar nak tunggu kad Yui :D

nur anis said...

nama saya ada..thanks yui..:)

Che Rosliza Che mat said...

seronok mereka dapat kad raya..

fauzul_andim said...

salam kenal dari Indonesia


ditunggu followbacknya ya

Tihara said...

laa ni mesti akak termiss masa line k.o 2,3 hari ni..satgi nk p bagi.. thanks yui :)

Aishah Jahirah said...

tu la kat blog sendiri pun nama sebenar org tataw..heheh

Masz Sidek said...

hehehehe.... nama sy saya dhn url blog... ;p

ros_reeza said...

tahniah pada semua yang bakal mendapat kad raya tu :)

Anis Adila Aris said...

bestnya dapat kad raya...tbe2 rasa nak pergi beli kad raya, nak pos ke kawan2

Wanieys said...

nama sis ada....alamak terbocor suda nama sebenar hahaha...thanks yui

eima said...

tahun ai berminat tak ek ..hihi

Cik Muda said...

alamak...kantoi disituuuuuuuu~~

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

me! me! me!
cer cukupkan 20 ja senang..haha =D

Pecinta pink^^ said...

tahniah yg bakal menerima kad raya itu..best:)

Eza Boom Boom :) said...

Nama Eza ada dalam list.. Hihik. Mekaseh dear..

Cik Puan Rara said...

pos 50sen je kan =)

Muhammad Syahrul Firdaus said...

hee xde rzki dpt kad raye yui ;)

shida'R said...

alamakk tak sempat ^_^

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nama saya ada. thanks yui ;)

Yumida said...

tahniah utk mereka
selamat menulis ucapan raya yui

eMMe said...

betul kan name akak, nnt akak emel name akak ekk.. hehehehe~

tengs Yui!

Nor Nadiah said...

wah...seronoknyer...:)

SyUhAdA said...

alamak !

bru ingat nk bg address..

tgk2 smpai kul 4 je..

takpe, xde rezeki..

-meeSUPERGIRL- said...

sonok dorang dapat kad raya . hehe

nanakimie said...

ok yui ada:) tq!

Sally Yatiey said...

Tahniah kepada mereka :D

Eca Dwinky Asha said...

xsempat pulak nak join..norzarina tu kak ina intanberlian kan?,hehehe

IntaNBerliaN said...

nama akak ada.. hihi

tapi tertinggal lagi 1 o... noor... :-)

anismelon said...

ala..terlepas..nape tak gtau..

Noraim said...

yess, nama sy ade. kehkeh.

tenkiu :)