tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, July 23, 2012

Craft doodle couple untuk hari raya & Bearbear

Semalam disiang hari, amatlah bosan coz tak dapat nak ke dapur. Bajet rajin sangat memasak la tu! Hahaha. So, dah takde kerja, datang plak mood nak bercraft lagi. Sedangkan order yang ada, aku baru buat sikit.




Tada. Itulah hasilnya yang tak seberapa + percubaan pertama. Dibuka untuk tempahan jika ada yang berkenan ya. PM sahaja atau komen kat entry ini.


Bearbear = RM 5 seekor ( Boleh dijadikan keychain/hp strap )
Doodle couple = RM 15 sepasang ( Tinggi 11 cm dan lebar 4cm )


nota kecik yui
Rasanya aku nak buat segmen
bagi kad raya macam tahun lepas
agak-agak ada yang nak join tak?
^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

29 dak comei sayang YUI:

are_lin@yu said...

wahh comel2..hehe...ala buatlah yui,confirm rmaai yg join ;-)

nur anis said...

comel..:)

mesti ramai je yang join nanti...:)

nanieybarnieylurviey said...

comeynye doodle tu.. buat je.. nnti mesti ramai yg join

PinkUmmi said...

kreatifnye dia....

cik Leaa said...

comelllllllllllll :D

msredcheesecake said...

adula cumils nya.... yg bear tu suka sgt...

cik yuyu said...

comel2...

Qienah said...

memang cute2 n come je..:)

Masz Sidek said...

comel...

buatlah yui... nanti sy join... hehehe :D

MISS Z BERCELOTEH said...

buatlah segmen kad raya.. mesti ada join...

miss z dan cik purple da buat segmen.. meh terjah :)

Kad raya Free..Meh..meh.. http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-kad-raya.html

AnneRaini said...

akak nak kad raya..hehe

SoLy SoLicious said...

waahh...kreatif~ untunglah ~

izyantyPersonalTaste said...

comel sgt...:)

Cik Rongoks said...

comelnye ^^

azizah :) said...

jijah suka yang couple tu.memang comey ok!


buat lah segmen tu ada masa jijah join ok..

E'in said...

comelnye doodle couple tu.. heeeee

missha said...

comell je...huhu..rasa mcm nak cubit2 je doodle tu..huhu

anismelon said...

comel comel..hehe..wat t ajak anis eh..hehe

aimie amalina said...

masih bergiat aktf dgn felt
heee
guuuddd ;)

Ardini Humaira said...

fuyoh comel tahaop maksima :D

Wanieys said...

comeynyer..kreatif la yui....buat la yui akak join hihihi

Che Rosliza Che mat said...

comelnya yui...

anitadiana said...

pandai betul buat duit..untung sapik..he..he..

IntaNBerliaN said...

comel.. pandai betoi yui ni..

Juliet_iRa~" said...

comelnya y couple tu..hihihi

izz iizza said...

comel..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

yui masak pandai, buat craft pandai, bertuah shapiq ni :)

buat la, saya join. hihi

shida'R said...

comel la yui ^_^

fieda said...

kiutnya..