tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 10, 2012

ORDER : 2 Hp strap "SHANAS"



2 hp strap ini 100% request dari customer. Dari segi design, combination colour dan lain-lain juga. Alhamdulillah selamat di pos semalam. Tinggal tunggu sampai sahaja lagi pada tangan customer. InsyaALLAH, craft yang mudah mampu ku buat. 


Yang belum pernah buat, belum berani nak cuba. Seperti frame gambar, hp case dan lain-lain. Moga nanti aku try buat. TQ pada yang order ya . 


nota kecik yui
Terima kasih atas feedback
pembelian mini popiah
suka3 bila anda pon suka!!!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

Anum said...

cantik

nur anis said...

comel..:)

Saya Disini said...

comei

are_lin@yu said...

nampak sesuai mix clor pink n biru..i loike..hehe

Masz Sidek said...

cantik... :D

Wanieys said...

cantik la yui

teratak hati said...

Cantiknya..pndai...

saffiya_aleesya @ echa said...

makin kemas hasil tangan yui ;-)

shida'R said...

comel :)

Ardini Humaira said...

wahhh lama dni tak wat keychain taw :D

azizah :) said...

kemas je hasil tangan yui..

izz iizza said...

cantik..

ஜ miss klanika ஜ said...

wow design mcm2 lagi ke ? kalo berkenan boley buat order ni kn

nanakimie said...

belum cuba belum tau kan yui,hee...tapi nana mmg xmola bercraft2 ni,xpandai+malas...heee....

Azhafizah Md Nor said...

Cantik yui buat..sentiasa kemas.^__^

anismelon said...

comey je..hehe..anis pny je still comot

IntaNBerliaN said...

nanti yui try la buat yg yui xberani tu.. mesti cantik jugak + menjadi :-)

Che Rosliza Che mat said...

comel yui memang kreatif..

fieda said...

cantik yui..