tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, March 30, 2013

Tawaran dari pihak Zalora

Terkejut sebenarnya saat baca komen ini dari Zalora Team. Macam percaya dan tidak. Eh, kecoh kan yui ni? Hihihi. Orang lain dah lama merasa, aku lambat. Tapi takpe masih rezeki namanya kan.



Alhamdulillah proses seterusnya berjalan lancar. Nantikan update daku mengenai perkihdmatan yang diberikan dari pihak Zalora. InsyaALLAH memuaskan hati!


Feedback dari blogger ramai yang gembira. Bagus sangat kalau macam itu kan.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

service die memg bagus, tp nak beli lagi sekali tnpa baucar bagus lagi ke x..huhuhu

Sally Yatiey said...

Bestnyaaaa ;)

NoEn said...

wah..tahniah

Shakira Pathi said...

Tahniah tahniah :)

Cinta Misteri said...

Berbagai gaya beribu warna.....sofar feed back mmg baik.

IntaNBerliaN said...

zalora ni pun bagus gak kn... dia pun antara yg pndai nk cari strategi nk pulihkn balik nama dia

Syuhada Salleh said...

besnye..xdpt lg pon..rmai yg dah dpt..

jaakechik said...

jaa pun dapat gak voucer RM50 tu... best beli ngn zaklora 2 hari aje dah pun sampai ke tgn kita... produk dia pun sebijik mcm dalam gambar yg ditunjukkan takdak beza!

Che Rosliza Che Mat said...

bestnya....untung yui..

azizah :) said...

untungnya yui..tahniah2..ramai blogger post pasal zalora ni.. mmg bagus la servis dorang..

Cik Nur™ said...

rezeki jgn di tolak...

Myra Jay said...

Tahniah Yui :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah yui :-)

Shida Radzuan said...

heheee..nice yui :)