tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, January 15, 2012

[4] Hanya letak url blog dan masuk bloglist cheese+cheese

Hari ini dah 13/01/2012 bermakna sudah cukup sebulan untuk tempoh cheese + cheese tu bersuka ria.. Perjanjian tetap perjanjian.. Jadi ak tunaikan okies.. Mesti update tetiap bulan.. Bagi bloglist cheezy cheese, dont worry.. kome di tahap menyelesakan.. ahakz!! apa ak ngarut daaa...



Terma dan syarat

1) Terbuka kepada mereka yang rasakan diri mereka rajin bw singgah ke teratak ak ini
2) Letakkan sahaja url blog kome di komen entry ini
3) Lihat samada url blog kome dah dimasukkan ke cheese + cheese
4) DONE!! * boleh duk diam-diam ^__^





Berita baik!!  bagi yang sedia ada dalam cheese+cheese, bermakna mereka itu ada menyinggah ke teratak ak.. Jadi, ak terus diletakkan di situ lagi ^__^   Dan ada juga yang sebelum ini, masuk kat cheese + cheese juga telah masuk ke cheezy cheese!! Tahniah ea....



TARIKH TUTUP : Anytime ak suka

UPDATE : Tamat sudah, tunggu bulan depan ea ^__^


Selamat datang ke bloglist cheese + cheese ya!!!






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

40 dak comei sayang YUI:

Mardihah said...

cheese+cheese..? urm?
ape tu? hihi..
=)

Innanie | Ariffin said...

me puhlease!

http://coklateyes.blogspot.com/

anbshop said...

New Dresses Updated !
http://www.facebook.com/applenbunny.shop?sk=photos

http://anbshop.blogspot.com/

::CIK LYNN:: said...

slmt mnjadi kawan yui...=)

Aishah Jahirah said...

xleh join le...tapi nak sibuk komen gak...haha

✿MisS NadRAH♥ said...

hehe~nak2..
http://whywhylovenad.blogspot.com/
thanks yui singgah n komen blog saya=)
blog yui da masuk list saya juga

Azhafizah[フィザ] said...

saya sudah ^^

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

anitadiana said...

banyak betul idea yui..ne cepat sungguh..kejap aje dah lain..cergas sanggat kekadang kak ita selalu termis...

Izz Faizah said...

hehe..maknenye tak payah buat entry ke?? ni blog url sye..

http://izzcikcokelat.blogspot.com/

Juliet_iRa~" said...

hee..ira dah ada kat cheezy cheese..

kira xyah la kan..hee..

thankss yui syg!:)

Munnafendy said...

Ehem! nak!!

www.munnafendy.com

hehehehe...laju je =P

Pezol Stylez said...

http://pezolstylez.blogspot.com/

Nisa Greennnpanda said...

nak gak..hehe..
muke xmalu nie.. ------->

greennnpanda88.blogspot.com

syg yui~.. ^_^ (tibe2 je)

Qaseh Puteri said...

mcm best..puteri suka puteri suka..

http://irisyatulaishahrahman.blogspot.com/

Eza Boom Boom :) said...

hehe, yeayy bertambah lagi member yui lepas ni :)

aimie amalina said...

hehehee
saya selaku peminat setia cheezy cheese ingin sapot segmen ini
kakakaka ;p

AnneRaini said...

akak nak kena letak url tak????hikhikhik

Syaifuddin said...

rasa mcm nk join..tp..ap kan daya...masa tak mengizinkan :D

merpatisejoli45 said...

saya dh folow awk. jmput dtg blog saya jd folower saya blik ye n jgn lpe klik iklan taw.hehe. :)

J.Syazwana said...

nak cuba lah.
hihihi

http://tomatowithcheese.blogspot.com

url saya ade cheese gitu.
kikiki

einz said...

Ai2 Yui....ni segmen ke???heee...tak faham....ngeee..dtg2 tanye ni lak...aiesh....

hanihyzaf said...

http://onewanieloveice.blogspot.com/

smilenajah93 said...

wahhh ~~~ heheee , jom joinn !! hehee ~

MaYa MustWany said...

mas kene bagi tiap2 bulan gak ke yui?hihihi

♥e'in♥ said...

e'in rajin BW ke ek?

Cik Azizah said...

bagus yui ni..sangat peramah,sporting,blogger yang mementingkan persahabatan! terbaik yui!

NOOR FATIN said...

nakkkkkkkkk

http://fatinlovefaiq.blogspot.com/

thanx! :)

Cik Jannah said...

hehehehe. tekan naamaa sayaa terus je ada link.. cheeesseee..

Faieza Maddaru said...

baru nak tekedek2 hihihihi...

http://faiezamaddaru.blogspot.com

sea_lavender said...

ala comey2x doodle tu =)

msredcheesecake said...

Takde limit ke?

Miss Nadya said...

eh nad dah ada dalam Cheezy Cheese..cukup lah 1 dari takde langsung..:)

Cik Syiera said...

dah msuk tp nk join lg bleh x???
hehehehe..
sajew gurau2..

aien hermionie said...

nak join gak..
http://aienhermionie27.blogspot.com/

CintaKhadijah said...

wah.. senang syart macam makan cheese..akeke.. nak jugak..
http://ulardaun.blogspot.com..
:)

Teenager Housemaid said...

wahh sedapnye cheese+cheese hehe..
nak join bley ? hehe

http://teenagerhousemaid.blogspot.com/

:DDDD

WuMing said...

Tahniah kepada yang tersenarai....

Cik Anita said...

nita nk~muehehe

http://anitadahahs.blogspot.com/

Cik Anita said...

nita nk~muehehe

http://anitadahahs.blogspot.com/