tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, January 10, 2012

Pengawal baru di rumah bertambah!

Masih ingatkah kome tentang guard baru di rumah [ entry ini ] .. dan ini pon ak nak "tayang" penambahan satu lagi guard tak bertauliah!! rajin lak dia nak jaga umah ak tanpa satu sen bayaran.. dan paling takleh blah, bila ak panggil. dua-dua mai.. laju ajerk!!!




Amacam?? Handsome tak guard baru ini?? yang belah depan baru, yang belakang tu lama dah..hukhuk.. nak tengok sampai bila nak jaga.. owh ya, kalau ada sebarang orang yang tak biasa dok depan umah mak abah ak tu, kompem mereka menyalak!! jaga-jaga ea.. ahakz...



LAIN - LAIN


1) Hadiah ak dapat dari Herba Tihara, tq sis!! like it..

ak beli di MPH JJ Ipoh





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

24 dak comei sayang YUI:

Anum said...

wow memang hebat guard baru nie

syahirooAhmad said...

Hohoh.. bia betik.... tak ganggu ke dgn nyalakan tu?

eintan nurfuzie said...

NAK TAMBAH LAGI GUARDE X?HEHEHE

mizzkechique said...

xnk dtg umah yui..okbai

Azhafizah[フィザ] said...

keselamatan terjamin ke ni yui?takut lah tgk..fiza kalau nampak anjing mesti nak lari..takut die kejar =_='

eMMe said...

ayoooo...dah ade pak guard la... silap2 kene kejor, rabak punggung, hahahaha....

aTy _faRed~ said...

weeeiihh...tak kaco orang ek...takut gak akak..

diana said...

kalau tak membuang depan umah tak pe la...heheh

sailaaf said...

ganas ooo guard ni..tanjat maimon!

nur anis said...

huhu...jangan dikejar dah la..hehe

::CIK LYNN:: said...

tkotnya anjing...dgr dia mnyalak pn dh cuak dh...huhu

Nisa Greennnpanda said...

wah..ade anjing jd guard..bgus2.. hehe..

sy nie mmg tkut gile ngan anjing..huhu~...

jedi said...

gaurd sebegitu menyesakkan...bising pulak tue kekadang...hahah

Ijah EmoTemo said...

Erkkk seramz dgn guard baru ni heheheh

Mama Gee said...

uiii ramainyaa...meriahlah nnti..

anitadiana said...

keselamatan terjamin..tapi bila malam jadi seram bila kak ita dengar anging menyalak...

Aishah Jahirah said...

mesti kecut sape2 ada niat nk mencuri 2.hehee

AnneRaini said...

huhu tetiba rindu kat jojo anjing jiran rumah lama...

Miss Nadya said...

anjing mmg geti bahasa dear..

Cik Azizah said...

hebat la yui..confirm yui xkuar umah langsung..hehe

Eza Boom Boom :) said...

macam mana yui panggil dorang?? Hee. Ada nama kee?? Peacee :P. Area rumah Eza pun banyak anjing. Biasalah banyak jiran orang cina. Hee, tapi anjing dorang tak keluar pagar. Just kalau terlepas je ada masalah sikit. :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

alamak... camne nak g umah yui nie? moon kalo nampak anjing dari juah..konpem moon diri mcm patung... duk pikir nak lalu mana..elakkan anjing
hahaha

Juliet_iRa~" said...

dia xkejar ek?hee..kalo xkejar xpela..huu..

takut gak..

aimie amalina said...

hehehehehee
bagus kan anjing ni
kompem pensurrikkk larikk dulu
ngeh2 :))