tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, January 11, 2012

Kucing makan durian [ Si Cantik ]

Pernah tengok kucing makan durian?? mesti ada yang dah biasakan.. tapi lau bagi ak, ini adalah first time Si Cantik, salah sekor dari 20 ekor kucing yang ada kat umah di SS tu wat "perangai pelik"!! Rupa dia sama cam Si Eton even itu bukan mak sebenarnya..





Ak nak letak videonya kat blog tapi xmow la plak..adoii.. saja toi!! ak upload kat FB aje ea.. sini haa.. Lau nak tengok,silakan.. Tak sia-sia la doyan opah kasi coz kucing pon suka..hikhik..


UPDATE : Ini kucing di rumah mak abah yui


Video Si Comel makan sundae strawberry ada  di sini






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

30 dak comei sayang YUI:

mizzkechique said...

bagusnya..hehe

sailaaf said...

siyes ke ni yui? 1st time ni tgk kucing makan durian. kalo ada video kan best.ehehehe

eMMe said...

kucing opah ke? baguih laa...ade kucing ni, tak la doyan jadi tempoyak kan, agak2 kucing opah makan tempoyak tak? hehehe..

Anum said...

wah bagusnya

Nisa Greennnpanda said...

dddddddua puloh ekor kucing?? (t'gamam jap)

wah..peminat kucing btul aa yui nie.. kat umah sy takat ade 2 ekor je, hehe.. kucing pun mkn durian eh?

Cik Azizah said...

sekarang kucing pon dah bijak yui..ape kita makan tu yg die makan..hehe bijak2

Aishah Jahirah said...

apa tuan dia mkn,dia pun mkn.akak ada kucing mcm tu dulu.nyum2 sodap tol dia mkn doyan ye...

Oppa Kudin Nz said...

kucing pon ade selera jugak makan durian rupanya. haha

Pendamba Mawar said...

Adus hebat...:)

Nurul ain said...

ahaaaa.... wahhh, hebat kucing ni, kalau rambutan dia makan tak?? eheeee :P

Pwincess sarah said...

wah...first time tgk meow mkn doyan nie..hehe..sedapnye dia makan,... :)

Cikpuan rara said...

sama mcm kucing akk.suke mkn mcm2.

Azhafizah[フィザ] said...

citarasa kucing zaman sekarang..kucing fiza suka makan kek choc indulcgence secret recipe ^__^..selera bukan main beso lagi tu.hikhik

smilenajah93 said...

wahhh ~~ pandainyaaa !! kak ajar yee :P hehe

Tihara said...

senang sket...asal lapo je sumbat derian.. kucing akk ske makan lauk je..kadang2 tipu dia, gaul dgn nasik..hehe :)

IntaNBerliaN said...

hebat kucing ni.. siap mkn doyan..hihii

Miss Nadya said...

arwah kucing pakcik nad makan duyan...mesti kucing ni baik kan syg?

Miss Nadya said...

p/s :: eh knp dear xmau juin pulak..juin jer...terbuka..:)

Teenager Housemaid said...

saya tak pernah tgk kucing makan durian..:)

shiema sufian said...

lama tak singgah belog yui, yewlah busy lah katakan. eh, kucing mam durian seriously macam pelik (: hihi

Eza Boom Boom :) said...

hee, kucing Eza ada 5 ekor. hee. tapi, seekor je yang makan durian, :)

Zul & Azizi Boarding Pets said...

Salam Nusha,

Wah kucing pun makan durian gak ke? agaknya apa jadi dgn sistem perut kucing yek...sure kepanasan kan..hahaha..anyway nice blog..

BTW kami dah pun follow blog Nusha, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye.. :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

littledolphin said...

saya tak eprnah pun tengok kucing makan durian.cool!

Juliet_iRa~" said...

wahh pndai makin derian!heee ;p

psss : thankss yui!

ArulchelseA said...

nasib mkn durian klau dia makan tompoyak..parah..kih kih kih

cik ika said...

kucing zaman moden.hehehe..kak..rindu kt akk..

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

takpenah tgk kucing mam durian.hehehe~

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa...bleh tahan kucing ni makan durian erkk

Bulan Syurga Firdausi said...

comel nye die mkn durian da mcm gebu gebe cinta hati hehehe yui peace :D

aTy _faRed~ said...

akak dulu ade kucen suker makan doyan gak..heheh..