tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, January 11, 2012

" Pelik Tapi Tetap Comel "

Kita melangkah ke aktiviti ke 8!!
geng fiQ'RA ingin mencari
10 perkara pelik
&
10 perkara comel
tentang diri yang sedia ada comel montel ini!!







10 perkara pelik

1) Suka pegang ular atau binatang sewaktu dengannya
2) Tak suka makeup tebal
3) Tak minat pakai mascara kerana bakal memanjangkan lagi yang sedia ada
4) Lebih cenderung melihat benda yang cute
5) Tak berapa minat bunga even pompuan lain suka
6) Agak lama bila berada di kedai kasut
7) Kadang-kadang cepat merajuk tapi cepat gak memujuk diri sendiri
8) Akan perhati mangkuk tandas n pastikan bersih before duduk
9) Suka pakai selipar kerana ia lebih selesa
10) Nama YUI itu pelik.. tapi ini family rapat panggil, juga kome


10 perkara comel

1) Senyuman ku <-- ini nisa kata ea ^__^ 
2) Memiliki aset pipi yang agak tembam! terutama time senyum
3) Suka pegang kucing walau hanya kucing jalanan
4) Bila dukung baby atau budak kecik
5) Bila tanpa sebarang makeup, natural beauty! wekk!!
6) Bila air liur meleleh time tido kalau penat sangat  <-- cam merepek! 
7) Bila kongsi resepi  makanan yang ringkas dan mudah <-- eza yang kata
8) Saat memeluk semua tedy bear
9) Ketika bersuka ria berbasikal
10) Saat ketawa kerana tak ingat dunia! haha..


Amacam?? banyakkan..baca habis tak??
jangan nak skip tau if nak tau
ke PELIK an dan ke COMEL an YUI..
muahahaha!!!


Sila lihat di bawah
sebagai bukti daku dah ikut segala syaratnya..
InsyaALLAH
* yang mana terlepas,sila maklum ea





















So,setakat ini sajala ea..
selamat membaca kepada yang sudi..
TQ daun keladi..
lain kali singgah lagi ea ^__^





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

AnneRaini said...

amboi comella tu konon...hikhikhik

Nisa Greennnpanda said...

haha.. snyuman yui mmg comel pun.. ^_^

hihi..gud luck dear.. >_<

nur anis said...

kalau saya tak tau nak senaraikan apa..huhu

Eza Boom Boom :) said...

Yang pelik tu memang pelik, hee. Yang comel tu memang comel. Akhirnya, selesai jugak task yui untuk aktiviti 8. Eza je yang belum ni. Adeh.. All the best tauuuu :D

Anum said...

sgt comel...:)

Aishah Jahirah said...

yui akak tgk ular pun dah rasa geli..hehee.
p/s:tu la sllu kt komen verified2 ni.sabar jelah...

Syieda™ said...

hihihi..syieda xdapat joint, sebab xda benda yg comey..hukhuk... goodluck akk.. =.=

susulemakmanis said...

euwww!sue xbleh dgn ular!bg sejuta pon xnk!

Cikpuan rara said...

comels yeeee?hehe.akk ms mula2 dgr nma yui mmg rsa pelik.

BeloG MTT said...

Comel :)

::CIK LYNN:: said...

ular??hohoho...
gdluck yui...=)

adei...cik lynn xsiap bnda ni lg...tgh pk apa la yg cmel ni...=p

Cik tikah said...

wah! neutral beauty eh? :)

anitadiana said...

best-best..kak ita tak join..tak reti nak senaraikan...apa2 pun semoga berjaya ya...

Kamil Kahar said...

haha...perkara pelik no. 6 memang terserlah time gathering tuh...adoi...hehehehe...

hajarus said...

tang maskara tu suke nyer... best yui punya bulu mate panjang... k.hjr suke tgk org yg bulu mate panjang yg melentik ni... cantik... :)

una imana said...

assalamualaikum...salam perkenalan..sy masih baru dlm dunia blog nie..:)..

Cik Azizah said...

suke pp yui yg comey....hehehe

Miss Nadya said...

pp yui mmg tembam...ngee..

suka kawan yui sebab yui pelik plus comel...ngee..:)

Azhafizah[フィザ] said...

macam ada persamaan jugak kita ni..fiza suka kucing!

Cik Muda said...

yui memang comel pun le.....

zahidahwahid said...

pegang ular? huhuhu...gelinya..

smilenajah93 said...

mmg comell !! hehee ~~ smartlah akk!

gades pelik said...

hik3 ade yg same la dengan gades..mcm xsuke make up tuh..buat berat muka je >.<" tp mmg comel :)

Juliet_iRa~" said...

haa yui suka ular?ehehee..;p

yui mmg comel..heee

Ira Nur said...

akak suka ular ?? errr..
mmg plik ! hihi

NiaLidia. said...

hehe nia berani gak pegang ular tp yg org buat pameran tu lah, so far tk pernah jumpa lagi ular berbisa ke apa hehe .

http://nialidia.blogspot.com/2012/01/aktiviti-8-pelik-tapi-tetap-comel.html

fiQ'Ra said...

“ Pelik VS comel “

Gud luck dear ♥

Gadis mutiara_Solehah said...

Erk,pegang ular?Haha^^