tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, January 12, 2012

Muktamad bakal remove Fibox!

Apesal tetiba?? aritu bukan main war-warkan benda ini kan.. Tapi sayang beribu kali sayang, setelah ak baca entry wan hazel [ di sini ] terasa amat mendukacitakan.. Hanya mau keuntungan rupanya.. So, berfikir dan berfikir ditambahkan dengan nak kurangkan berat blog * walau ok aje sebenarnya




Ak nak terangkan pon tak berapa pandai, jadi better kome rujuk sendiri blog wan hazel..dan situ korang akan faham apa yang ak cuba sampaikan.. So, bye bye fibox even kau sebenarnya pernah buat ku jatuh cinta... Boleh gak rujuk entry ini..


InsyaALLAH lau dia tak wat hal, ak masukkan balik ea.. TQ ^__^

n/y : Ak x pernah perasan iklan tu..
sabar jela...




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

31 dak comei sayang YUI:

Zulaikha Amielia said...

Entry ni saya suka la. apa pun thanks.

nini said...

ala...saya baru aje guna fibox....=(

Fathiah Hamim said...

fa perasan sangat iklan tuh.
tapi taktau pulak dari fibox. hehe
fa pun dah tukar!

ShahzCudin said...

oooo..ade kegiatan terselindung rupenya fibox nih..nak remove jgk r nt..

Wan_hazel said...

kadang2 ok lak fibox nie..kadanag tak..tak faham lak..pelik lak wan nie

saffiya_aleesya @ echa said...

nak untung cara mudah..setiap klik dia akan dpt income tul tak..

Eza Boom Boom :) said...

oh ye ke?? hm, eza tukar cbox balik laa :)

Juliet_iRa~" said...

ira pon dah xda chat box..hee

xpe kot..kan2 :)

Azhafizah[フィザ] said...

fiza pun dah tukar dah ^_^

istighfarin said...

kunjungan dimalam hari :D
Selalu ada yang baru tiap main kesini

J.Syazwana said...

dah lama tak pakai chat box. hehe.

okeh nak ke blog wan hazel untuk mengetahui info terkini. hehe

smilenajah93 said...

mcm best jeee ~~~

Cik Azizah said...

jijah dah lama perasan..tapi jijah buat bodoh je ingatkan takde ape2 huhuhu betol sangkaan jijah itu iklan! nampaknya jijah kena tukar ke busuk.org balik..huhu

aimie amalina said...

oohhh
sebab fibox ni ke...
emm..patot ritu nmpak fibox tulih kat fb ye kata, ye x ckup dana, tu ye kongsi dana dngan yg dalam banner tu supaya kita masih dpt free chatbox ni
tap entah, ke mimi yg x paham
hahahahaa..

MiszMaryaNe said...

hehe,
takpe2,
yui jatuhla cinta ngan yg lain pulak..=)

cik najihah said...

gune cbox je hihi

Azmi Khan said...

Selamat Berhijrah juga ye....
tak best pun fibox tu....
cerai talak 1 dlu....

jedi said...

bye bye...hehehehe

anitadiana said...

nasib baik tak jadi-jadi kak ita buat....(sebenarnya tak reti)....apa2 pun yui..memang terbaikkkkk....

eMMe said...

bile kuatkuasanye?? kalo tak remove tak bleh ke? abis tu? akak nak gune pe yui? nnt yui update akak ekk
tq yui...

Aimifiqa said...

baru ku tahu. tengs. patutla..

Myra Jay said...

Akak lepas shoutmix takde free lagi terus tak letak sebarang shoutbox..

Maybe next time consider :)

fiQ'Ra said...

benda tu dalam diam kacau kite nyer blog.. hmm.. kesempatan sungguh

Cik Anita said...

eh yeke????

camtu Nita nak remove terus lah ruang chat tu. lagipun dah expired. cuma x reti nak remove..huhuhuuu

Penjual Reflesia™ said...

owhhh fibox name die ke akak? syieda pun pening chatbox, fibox, shoutbox..segala macam box la..hehehe.. syieda pun dah remove. sebab syieda dah nampak stalker kat opis syieda. hahaha

p/s: ada iklan kat blog syieda ke? hukhuk

Nisa Greennnpanda said...

owh..nsb baik xgune..hehe..

::CIK LYNN:: said...

hehe...dh nmpak BUSUK baru tu...=p

Aishah Jahirah said...

ye ke yui....akak pun tengah memilih ni...baru lagi reg n letak fibox...dah tsyg kat fibox..tp dah cam2 kena remove la...

AnneRaini said...

laaa..akak baru nak register...tak jadiler nampaknye...

IntaNBerliaN said...

laa yeke.. br je tukar ke fibox dkt blog GA...

MaYa MustWany said...

hohoho bru dpt blogwalking,baru tahu pe terjadi.nak skodeng kat blog wan sat..klu de prob banyak sangat,akan follow gak yui,join busuk.