tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, January 09, 2012

Perjumpaan bersama rakan blogger Geng fiQ'Ra <-- TQ semua!!

Panas plak entry ini.. leh juling mata den tengok bilangan yang dok kedip-kedip.. t den tunjuk ea.. huhuh.. okies, berbalik pada tajuk entry, hari Sabtu lepas bersamaan 7/1/2012, ak berkesempatan berjumpa dengan rakan blogger.. * auu... gementar ai nok! hikhik..


Motif?? saja..suka-suka.. bincang hal sikit2.. bincang bila nak masuk minang <-- yang ini ak TIPU .. siyes, berdebar jantung ini saat pertemuan kali pertama di Mcd JJ, Ipoh .. siapakah mereka??




Tengok gambar jela ea.. aktivit hangit adalah men bowling..muahaha!! lama sungguh tak men.. agak kelakar bila ingat balik..hihi..


 - Inilah K.A.M.I -


 - bajet comel kan ak?? muahaha -







Secara ringkasnya, mereka memang sporting even kali pertama jumpa.. sempoila habaq sama hangpa.. ngeh3.. senang berbincang, senang bergurau.. senang nak ketuk-ketuk <-- eh, tipu lagi ni!! Ketemu blogger-blogger hebat seperti mereka buat diri ini kaget sebentar!!



Moga t kt jumpa lagi.. bersama geng-geng yang lain ea.. InsyaALLAH... perancangannya ke KL pula.. Moga ada jodoh kt ketemu ya!!


n/y : Xsabar nak dating dengan
member baik ak.. cepatlah Tiqah!!!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

31 dak comei sayang YUI:

Panglima Muda said...

kenapa tak joint kami kat bangi... ramai blogger orang tua...uncle uncle

Ash Kyouhei said...

amboi , ipoh , jauhnye . tak sempat nak join T_____T huhu

insyaAllah kalau ada masa , kita jumpa lagi . hehe

untunglahh :P

::CIK LYNN:: said...

jles nya xdpt join tme ni...huhu..kalu da kt penang, leh la trun ipoh jp..

wan niahix said...

sgt2 lah bertuah... ^^,

eintan nurfuzie said...

nak majuk kat sini..eheheh
p/s pernah ke dengar lagu 2

smilenajah93 said...

kllahh ~~ nk jmpe jugaaa ~~~

AnneRaini said...

seronoknye die..akak malu nak jumpe2 blogger ni...auuw malus!

Azhafizah[フィザ] said...

seronoknya..semua comel comel ^__^

Niena Sofea said...

wah , bestlah .. Niena ni nun jauh diselatan negeri ..

Sapa mau join ? hehe ..

Nisa Greennnpanda said...

jealous mkin b'tmbah bile tgk pic2 nie.. hehe..

cpat la dtg KL lak~!! hehe.. >_<

Eza Boom Boom :) said...

untung lahh.. heee. :D bestnya dapat jumpa-jumpa.

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

bestnye!! mase sis masih bujang, senang nak kuar gi gath.skrg dah berdua..masa byk dgn husben.jeless tgk org gath. T__T

Anum said...

smp ati x ajak sis

zahidahwahid said...

bestnya....jelez2..
http://www.zahidahwahid.com/2012/01/4997/

eMMe said...

bloggers semua muda2..malu la nak jumpe. heeee~

Syieda™ said...

memang xda harapan syieda nak joint..kat Ipoh kak Senah oi..hihihi.. xpe tunggu kt KL ja..hihihi @_@

Cik Azizah said...

sempoi je yui ni..untunglah dpt jumpa blogger satu negeri..hehe

aTy _faRed~ said...

besh kan kalau dari alam maya ley jumpe n berkawan pulak ke alam nyata..:) biler kite pulak nak jupe nih..:)

anitadiana said...

best lah tu...ipoh jauh sanggat..jelos ne..tak dapat join..tapi nak join pun malu gak...dah remaja purba..he..he

Tihara said...

comel2 semuanya..muda belia lagi :)

Cikpuan rara said...

best nya.bila akk leh join ni.hehehe

MaYa MustWany said...

wahhh bestnya..

wahida said...

jumpa kawan2 blogger mmg best kan..mcm2 citer boleh disembangkan...

Aishah Jahirah said...

sempoi....dating ramai2...;p

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa...bestnyerrr... bila plak turn kita2 nak jumpa? hehhehehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Best tu gede2..mula2 jumpa kelu lidah xtrkata yer..:D

Kamil Kahar said...

thx kpd yui jgak...hehe...best sgt gathering aritu...

CekbOlat-bOlat said...

wahhh.. bestnyee.. gath ngn kak mass !

aimie amalina said...

huwaaaaaa
bikin jelesss ni
hehehehe
seronoknyeee
bile nth nak jumpe kembo
gagaagaga :p

Miss Nadya said...

nak menangis...cemburunye sebab tak dapat pergi..

bestnyer dapat jumpa..:)

sporting..:)

kalau kt KL kompom kene g..yui pon kene g taw..:)

Juliet_iRa~" said...

wahh bestnya..heee